Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου στη Βιάννο
Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου στη Βιάννο PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΤΗΛ 2895 340177
ΦΑΞ 28950 22860

Βιάνννος, 08/03/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου στη Βιάννο»

Την Άνω Βιάννο επισκέφτηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης για τα θέματα που απασχολούν το Δήμο Βιάννου.

Στον Αντιπερειφερειάρχη έγινε λεπτομερέστατη ενημέρωση από τον Δήμαρχο αλλά και από τα παριστάμενα μελή του Δημοτικού Συμβουλίου για θέματα όπως η κατάσταση του οδικού δικτύου και των λοιπών υποδομών ,για την δακοκτονία, για αναπτυξιακά θέματα, και την ανάλυση του στρατηγικού σχεδιασμού της Περιφέρειας που αφορά τον Δήμο Βιάννου.

Συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή κυρίως σε υποδομές και την αποκατάσταση του οδικού δικτύου το οποίο έχει να συντηρηθεί πάνω από 15 χρόνια. Για τα παραπάνω σε συνεργασία Δήμου και Περιφερειακής ενότητας, θα ξεκινήσει άμεση αποκατάσταση του οδικού δικτύου από τα πιο επικίνδυνα σημεία.

Έγινε συζήτηση για το θέμα της Δακοκτονίας και τον προγραμματισμό που γίνεται έτσι ώστε να είναι αποτελεσματικό το φετινό πρόγραμμα. Ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες του διαγωνισμού ανάδειξης εργολάβων, ενώ με τη συνεργασία του Δήμου και των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων προβλέπεται ότι θα γίνει ένας ποιο ευρύς σχεδιασμός με τελικό στόχο την επιτυχία του προγράμματος. Απαιτείται επίσης η συνεργασία των ίδιων των εργολάβων, έτσι ώστε να υπάρχει έλεγχος στη διαδικασία της εφαρμογής.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος και οι ομάδες παραγωγών πρώιμων κηπευτικών για το πρόβλημα της μεταφοράς αγροτικών προϊόντων λόγο της εξαγγελθείσας απεργίας της Π.Ν.Ο.

Ο Δήμαρχος μετέφερε την αγωνία των αγροτών που κινδυνεύουν με απόλυτη καταστροφή εφόσον δε δοθεί λύση στη διακίνηση των προϊόντων. Για το σκοπό αυτό, θα γίνει ευρεία σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης με το Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

Ο Δήμαρχος

Μπαριτάκης Παύλος

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA