Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή Σύμβασης για την Κατασκευή Δικτύου Ύδρευσης από την Άνω Βιάννο στον Κερατόκαμπο
Υπογραφή Σύμβασης για την Κατασκευή Δικτύου Ύδρευσης από την Άνω Βιάννο στον Κερατόκαμπο PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Τηλέφωνο 2895340177
Fax 2895022860
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Άνω Βιάννος 09-12-2013

Την σύμβαση για την κατασκευή δικτύου ύδρευσης από την Άνω Βιάννο στον Κερατόκαμπο υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Βιάννου κος Παύλος Μπαριτάκης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας. Παρόντες κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν οι αντιδήμαρχοι Νικήτας Γιαμαλάκης και Μανόλης Αγαπουλάκης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Άνω Βιάννου καθώς και η επιβλέπουσα μηχανικός του έργου Νίκη Μπουζουνιεράκη.

Το έργο αφορά την κατασκευή του δικτύου ύδρευσης μήκους 2.100,00 μμ από πλαστικούς σωλήνες από πολυεθυλένιο (ΡΕ) 3ης γενιάς, εξωτ. διαμ. Φ-90 χιλ. από την Άνω Βιάννο έως την θέση Καβούσι και αφορά την ύδρευση του οικισμού Κερατοκάμπου.Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 88.000,00 €.

Ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης κατά την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε: Ξεκινάει η υλοποίηση ενός σημαντικού έργου πνοής για τον οικισμό του Κερατόκαμπου που για πρώτη φορά από ιδρύσεως του θα πάρει καθαρό νερό από τις πήγες Λουτρακίου της Βιάννου. Ένα έργο υποδομής που συνδέεται άμεσα με την ανάπτυξη του παραλιακού οικισμού Κερατόκαμπου και θα δώσει τέλος στο μεγάλο πρόβλημα της ύδρευσης της περιοχής που το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα έντονο. Με την έναρξη των εργασιών θα ξεκινήσει και η κατασκευή των εσωτερικών δικτύων ύδρευσης του οικισμού των Καψαλών.

Το έργο χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕΠ Κρήτης 002 με αριθμό 2012ΕΠ00200012, σύμφωνα με την υπ΄αρ. 97840/40459/05-10-2012 απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης, με το ποσό των 88.000,00 €.

 

Υπογραφή Σύμβασης για το δίκτυο Ύδρευσης Άνω Βιάννου-Κερατόκαμπος

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA