Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή σύμβασης «Κατασκευή τμήματος αποχετευτικού δικτύου Αµιρών Δήμου Βιάννου»
Υπογραφή σύμβασης «Κατασκευή τμήματος αποχετευτικού δικτύου Αµιρών Δήμου Βιάννου» PDF Εκτύπωση

 

Άνω Βιάννος 11/04/2018

Υπογραφή σύμβασης  «Κατασκευή τµήµατος αποχετευτικού δικτύου Αµιρών  Δήμου Βιάννου»

 

Ξεκινά η κατασκευή του έργου για την κατασκευή τμήματος αποχετευτικού δικτύου Αμιρών, την   σύμβαση για την υλοποίηση της  υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, με την παρουσία των Αντιδημάρχων Νικήτα Γιαμαλάκη, Μανώλη Αγαπουλάκη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αμιρών Μανώλη Ηλιάκη,  με την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο γίνεται για την ανάγκη κατασκευής αποχετευτικού δικτύου στη θέση «Μουρί» της Τοπικής Κοινότητας Αµιρών του ∆. Βιάννου. Το δίκτυο αποχέτευσης ξεκινά από τη θέση «Μουρί»του οικισµού Αµιρών με τελικό προορισμό την σύνδεση σου με το υφιστάμενο δίκτυο αποχέτευσης του οικισμού. Το δίκτυο κατασκευάζεται από σωλήνες PVC Φ200 σειράς 41 συνολικού µήκους 400,00 µ. µε τα αντίστοιχα φρεάτια και τις παροχές.

Η µελέτη περιλαμβάνει τις εξής εργασίες:

  • Εκσκαφές χανδάκων
  • τοποθέτηση σωλήνων αποχέτευσης
  • εγκιβωτισµός σωλήνων µε άµµο λατοµείου
  • επίχωση µε 3Α.
  • Καθαιρέσεις οπλισμένου σκυροδέρματος όπου απαιτείται και αποκατάσταση αυτού από το ίδιο υλικό.
  • Τοποθέτηση φρεατίων αποχέτευσης σύµφωνα µε την µελέτη.
  • Κατασκευή παροχών αποχέτευσης µε τα αντίστοιχα φρεάτια τους .

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 74.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, και χρηματοδοτείται, από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά: Με την σύμβαση που υπογράψαμε σήμερα δίνουμε λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα που αφορά την κατασκευή αγωγού αποχέτευσης στην συνοικία Μουρί της Τοπικής Κοινότητας Αμιρών, έργο απόλυτα αναγκαίο για τους κατοίκους της περιοχής. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Υπουργό Εσωτερικών κο Αλέξη Χαρίτση που χρηματοδότησε το συγκεκριμένο έργο όπως και τον βουλευτή Σωκράτη Βαρδάκη για την συνδρομή του. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω την τεχνική υπηρεσία του Δήμου που παρά την υποστελέχωση της, προσπαθεί καθημερινά να ανταποκριθεί στην ολοκλήρωση των μελετών και της γραφειοκρατίας δημοπράτησης των δημόσιων έργων.

 

ipografi-simvasis-apocheteftiko-diktyo-amira.jpg

 

 

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA