Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή Σύμβασης του Έργου «Βελτίωση Συνθηκών Ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Πεύκου του Δήμου Βιάννου»
Υπογραφή Σύμβασης του Έργου «Βελτίωση Συνθηκών Ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Πεύκου του Δήμου Βιάννου» PDF Εκτύπωση

Ξεκινούν οι εργασίες που αφορούν το έργο «Βελτίωση συνθηκών ύδρευσης του Πεύκου του Δήμου Βιάννου» συνολικού προϋπολογισμού 120.000,00 €, την σύμβαση για την υλοποίηση του, υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, με την παρουσία των Αντιδημάρχων Νικήτα Γιαμαλάκη, και Μανώλη Αγαπουλάκη, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο βελτίωση συνθηκών ύδρευσης του οικισμού Πεύκου, Δήμου Βιάννου αφορά την κατασκευή νέου υπόγειου δικτύου ύδρευσης σε αντικατάσταση υφιστάμενων πεπαλαιωμένων δικτύων από σιδηροσωλήνες. Το νέο υπόγειο δίκτυο µεταφοράς νερού που προτείνεται µε τη συγκεκριμένη µελέτη, αρχίζει από την υφιστάµενη δεξαµενή στον Πάνω Πεύκο, σαν διπλό δίκτυο σε µήκος 190,00 μέτρων στο οποίο θα τοποθετηθούν σωλήνες πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς και συνεχίζει µε δύο ανεξάρτητα δίκτυα µε σωλήνες πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς Φ90/10ΑΤΜ σε µήκος 220,00 µ. Προβλέπεται επίσης η αντικατάσταση δικτύου 100,00µ., µε σωλήνες πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς Φ75/10ΑΤΜ στη θέση «Χατζήδων» και κατασκευή νέου δικτύου 100,00 μέτρων, µε σωλήνες πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς.

Το έργο χρηματοδοτείται από την ΣΑΕ055 στην οποία είναι ενταγµένο το έργο αριθµ. 2001ΣΕ05500002 της Περιφέρειας Κρήτης, σύµφωνα µε την µε αρ.πρωτ. 44820/29-08-2018 απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης.

Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά:

Υλοποιούμε ένα ακόμη σημαντικό έργο στο Δήμο μας που αφορά την αντικατάσταση των παλαιών δικτύων ύδρευσης του οικισμού Πεύκου. Πρόκειται για μια ακόμη στοχευόμενη παρέμβαση ικανοποιώντας ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα της Τοπικής Κοινότητας. Καθημερινά δημοπρατούμε νέα έργα ανάπτυξης και υποδομών σύμφωνα με τις δεσμεύσεις μας και το τεχνικό μας πρόγραμμα. Θα ακολουθήσουν ακόμη σημαντικές συμβάσεις που αφορούν έργα στο σύνολο του Δήμου μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κο Σταύρο Αρναουτάκη για την χρηματοδότηση του έργου και την τεχνική μας υπηρεσία για την προσπάθεια που καταβάλει παρά την υποστελέχωση της.

 

ypografi-symvasis-veltiosi-synthikon-ydrefsis-topikis-koinotitas-pefkou-dimou-viannou.jpg

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA