Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή της Σύμβασης για την Αποπεράτωση της Στέγης του Κλειστού Γυμναστηρίου
Υπογραφή της Σύμβασης για την Αποπεράτωση της Στέγης του Κλειστού Γυμναστηρίου PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Τηλέφωνο 2895340177
Fax 2895022860
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Άνω Βιάννος 05-12-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την σύμβαση για την αποπεράτωση στέγης του κλειστού γυμναστηρίου Τ11β υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Βιάννου κος Παύλος Μπαριτάκης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας. Παρόντες κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν οι αντιδήμαρχοι Νικήτας Γιαμαλάκης και Μανόλης Αγαπουλάκης, καθώς και ο επιβλέπων μηχανικός του έργου Γεώργιος Παπαμαστοράκης.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 129.000,00 € στο όποιο προβλέπεται η αποπεράτωση της μεταλλικής στέγης του Τυποποιημένου Κλειστού Γυμναστηρίου Τ11β του Δήμου. Η κατασκευή της στέγης θα γίνει σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εγκεκριμένης στατικής μελέτης του έργου, από μεταλλικούς φορείς και περιλαμβάνει την επιστέγαση με πετάσματα τύπου sandwich από γαλβανισμένη λαμαρίνα με πλήρωση πολυουρεθάνης.Επισης θα κατασκευαστούν τα πετάσματα πλαγιοκάλυψης τύπου sandwich και τα ειδικά τεμάχια για επικάλυψη των αρμών με λαμαρίνα γαλβανισμένη πάχους 1 mm. Προβλέπεται επίσης η τοποθέτηση σωλήνων ομβρίων (υδρορροές) από σωλήνες PVC-U, ονομαστικής διαμέτρου D110 mm.

Ο Δήμαρχος Βιάννου κατά την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε: Ξεκινάμε τις εργασίες που αφορούν την αποπεράτωση της στέγης σε ένα σημαντικό αθλητικό έργο του Δήμου που είχε ξεκινήσει το 2004 και μέχρι σήμερα παρέμενε ημιτελές, παράλληλα όμως διεκδικούμε και την χρηματοδότηση που απαιτείται προκειμένου να ολοκληρωθεί εντός του 2014. Η νεολαία της Βιάννου δικαιούται ένα τέτοιο αθλητικό έργο που θα βοηθήσει σημαντικά την ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων που τόσο έχει ανάγκη αυτός ο τόπος.

Το έργο «Αποπεράτωση στέγης Κλειστού Γυμναστηρίου Τ11β Δήμου Βιάννου», χρηματοδοτείται από της Δημόσιες Επενδύσεις της Περιφέρειας Κρήτης.

 

Υπογραφή Σύμβασης για την Αποπεράτωση Στέγης Κλειστού Γυμναστηρίου.jpg

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA