Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή σύμβασης του έργου «Επισκευή και συντήρηση περιβάλλοντος χώρου Πανδημοτικού Ηρώου στο Σελί Αμιρών»
Υπογραφή σύμβασης του έργου «Επισκευή και συντήρηση περιβάλλοντος χώρου Πανδημοτικού Ηρώου στο Σελί Αμιρών» PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Άνω Βιάννος 01-02-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινά η κατασκευή του έργου «Επισκευή και συντήρηση περιβάλλοντος χώρου Πανδημοτικού Ηρώου στο Σελί Αμιρών» προϋπολογισμού 50.000,00 €, τη σύμβαση υλοποίησης του οποίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης παρουσία των Αντιδημάρχων Νικήτα Γιαμαλάκη, Μανώλη Αγαπουλάκη καθώς και της διευθύντριας τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου κας Μαρία Νεραντζάκη , με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.
Με το έργο αυτό ο Δήµος Βιάννου θα προχωρήσει: Σε πλακοστρώσεις και συντηρήσεις του περιβάλλοντα χώρου του μνημείου, συντήρηση αναβάθμιση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων καθώς και κατασκευή ξύλινων κάδων απορριμμάτων.
Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης.
Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά: «Με την Χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης προχωράμε σε συντήρηση και σε εργασίες αποκατάστασης του περιβάλλοντος χώρου στο πανδημοτικό Ηρώο στο Σελί Αμιρών. Μια παρέμβαση αναγκαία με σεβασμό στη ιστορικότητα του χώρου. Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον Περιφερειάρχη Κρήτης κο Αρναουτάκη για την συμβολή του στην χρηματοδότηση του έργου».

 


 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA