Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Χρηματοδότηση Δήμου Βιάννου από το πρόγραμμα λειψυδρίας του Υπουργείου Εσωτερικών
Χρηματοδότηση Δήμου Βιάννου από το πρόγραμμα λειψυδρίας του Υπουργείου Εσωτερικών PDF Εκτύπωση
Άνω Βιάννος 29/08/2018

Χρηματοδότηση Δήμου Βιάννου από το πρόγραμμα λειψυδρίας του Υπουργείου Εσωτερικών

Με χρηματοδότηση 120.000,00€ ενισχύεται ο Δήμος Βιάννου από τις πιστώσεις του προγράμματος λειψυδρίας που τηρείται στο Υπουργείο Εσωτερικών, όπως ανακοίνωσε κατά την χθεσινή τελευταία συνάντηση που είχε ο απερχόμενος Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Σκουρλέτης στον Δήμαρχο Βιάννου Παύλο Μπαριτάκη, με την παρουσία του βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη. Ο Υπουργός ιδιαίτερα συγκινημένος είπε στον Δήμαρχο ότι ήταν η τελευταία του υπογραφή ως Υπουργός για χρηματοδότηση Δήμων και πως αυτό που μετράει είναι η στήριξη των τοπικών κοινωνιών στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και δημιουργία υποδομών. Είναι στόχος μας να γίνονται σημαντικά αναπτυξιακά έργα και παρεμβάσεις που θα συμβάλουν ουσιαστικά στην Ανάπτυξη κάθε Δήμου και διαβεβαίωσε ακόμα ότι από την νέα του θέση θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενδυνάμωση του θεσμού της Αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμαρχος Βιάννου στην συνέχεια δήλωσε ότι ως Δήμαρχος και ως Δήμος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών τον Υπουργό κο Πάνο Σκουρλέτη που κατά την διάρκειας της θητείας του ο Δήμος Βιάννου, έλαβε σημαντικές χρηματοδοτήσεις που αφορούν την ένταξη έργων από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ», την εξόφληση δικαστικών αποφάσεων και ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων, ενισχύσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων σε υποδομές από τις θεομηνίες, καθώς και από το πρόγραμμα λειψυδρίας . Σημαντική ήταν επίσης η οικονομική στήριξη του Δήμου από την έκτακτη χρηματοδότηση για τα έτη 2017 και 2018 που αφορούσαν τους ορεινούς και νησιωτικούς Δήμους της Χώρας. Όπως τόνισε ακόμη ο Δήμαρχος υπήρξε μια τακτική επικοινωνία με το Υπουργείο και αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση σε ότι ζητήθηκε ενώ παράλληλα ευχαρίστησε του συνεργάτες του Υπουργού για την άριστη συνεργασία και επικοινωνία που υπήρχε σε όλη την διάρκεια της θητείας του. Κλείνοντας ευχήθηκε στον κο Σκουρλέτη καλή θητεία στην νέα θέση που αναλαμβάνει στον Πολιτικό του Φορέα και τον κάλεσε να επισκεφθεί ξανά τον Δήμο Βιάννου όπως αρχικά είχε προγραμματίσει να γίνει κατά το ετήσιο μνημόσυνο για το Ολοκαύτωμα της Βιάννου τον Σεπτέμβριο.

 


 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA