Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή πέντε νέων συμβάσεων, συνολικού προϋπολογισμού 165.000,00 ευρώ, για έργα και παρεμβάσεις στον Δήμο Βιάννου
Υπογραφή πέντε νέων συμβάσεων, συνολικού προϋπολογισμού 165.000,00 ευρώ, για έργα και παρεμβάσεις στον Δήμο Βιάννου PDF Εκτύπωση
Άνω Βιάννος 01/11/2018

Υπογραφή πέντε νέων συμβάσεων, συνολικού προϋπολογισμού 165.000,00 ευρώ, για έργα και παρεμβάσεις στον Δήμο Βιάννου

Σημαντικά έργα και παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 165.000,00 ευρώ ξεκινούν στο Δήμο Βιάννου, τις συμβάσεις των οποίων υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου, κ. Παύλος Μπαριτάκης, με τους αναδόχους των έργων παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Νικήτα Γιαμαλάκη.

Συγκεκριμένα τα έργα και παρεμβάσεις αφορούν:

  • Ασφαλτόστρωση της αγροτικής οδού Βαχουδιανός Ξερόκαμπος πρώτο τμήμα παρέμβασης.
  • Τσιμεντοστρώσεις δημοτικής οδοποιίας της τοπικής Κοινότητας Αμιρών.
  • Αποκατάσταση αναβάθμιση του πρώην αστυνομικού σταθμού Εμπάρου για την μεταφορά και στέγαση του Περιφερειακού Ιατρείου Εμπάρου.
  • Αποκατάσταση αναβάθμιση του δημοτικού κτιρίου του οικισμού Κρεβατά και διαμόρφωση της εισόδου στην προέκταση του νεκροταφείου του οικισμού.
  • Επέκταση αρδευτικού δικτύου στην θέση πεζεμπές Τ.Κ. Χόνδρου.

Ο Δήμαρχος Βιάννου, κ. Παύλος Μπαριτάκης, σε δήλωση του ανάφερε:

«Με σημαντικές στοχευμένες παρεμβάσεις ανταποκρινόμαστε στα καθημερινά αιτήματα των δημοτών μας. Έργα και παρεμβάσεις που θα συνεχιστούν σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες με έργα που έχουν ήδη δημοπρατηθεί ή βρίσκονται σε διαδικασία δημοπράτησης με εξασφαλισμένες τις πιστώσεις. Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζομε εδικά με την έλλειψη ειδικευμένου προσωπικού και την υποστελέχωση της τεχνικής μας υπηρεσίας, συνεχίζουμε την υλοποίηση του προγράμματος μας. Τα παραπάνω έργα χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα δημόσιων επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης και θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κο Αρναουτάκη για την ενεργή στήριξη στον Δήμο μας».

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA