Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΝ 17.12.2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΝ 17.12.2018 PDF Εκτύπωση
Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του τμήματος (http://www.teetak.gr) θα βρείτε νέα ανακοίνωση για διενέργεια ηλεκτρονικής κλήρωσης την 17.12.2018 για την ανάδειξη εκπροσώπων του τμήματος μας.
Παρακαλούνται όποιοι από τους συναδέλφους, που έχουν περιληφθεί στα σχετικά μητρώα, έχουν οποιοδήποτε κώλυμα/ ασυμβίβαστο κτλ για συμμετοχή στην Επιτροπή της παραπάνω ανακοίνωσης να επικοινωνήσουν έγκαιρα με το ΤΕΕ/ΤΑΚ προκειμένου να εξαιρεθούν από την διαδικασία της κλήρωσης.
Σε περίπτωση που μετά τον ορισμό σας, ως εκπρόσωποι του ΤΕΕ/ΤΑΚ, προκύψει κώλυμα ή αδυναμία συμμετοχής σας στη διαδικασία ή/ και τη λειτουργία της Επιτροπής, θα πρέπει να γνωστοποιήσετε την παραίτηση σας προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής στην οποία συμμετέχετε ως εκπρόσωπος του ΤΕΕ/ΤΑΚ ή σε κάθε περίπτωση προς το φορέα που διενεργεί το σχετικό διαγωνισμό. Τη σχετική επιστολή παρακαλείστε να την κοινοποιείτε και προς το ΤΕΕ/ΤΑΚ.
Ο φορέας, παρακαλείται όπως αναρτήσει την ανακοίνωση για τη διενέργεια της κλήρωσης στον πίνακα ανακοινώσεών του.Για τη ΔΕ του ΤΕΕ/ΤΑΚ,
Η Πρόεδρος,
Ειρήνη Βρέντζου

 


 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA