Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΚΗΦΗ Δήμου Βιάννου
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΚΗΦΗ Δήμου Βιάννου PDF Εκτύπωση
Άνω Βιάννος 15/02/2019

«Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΚΗΦΗ Δήμου Βιάννου»

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) του Δήμου Βιάννου βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Παύλος Μπαριτάκης, με τους Αντιδημάρχους Νικήτα Γιαμαλάκη και Μανώλη Αγαπουλάκη.

Με την συντροφιά και την ζεστασιά των ωφελούμενων της δομής, καθώς και το προσωπικό που προσφέρει τις υπηρεσίες του, ο Δήμαρχος ευχήθηκε μια καλή και εποικοδομητική χρονιά, συνεχάρη τους εργαζομένους του ΚΗΦΗ για τις προσπάθειες που καθημερινά καταβάλλουν υποστηρίζοντας τις ανάγκες της τρίτης ηλικίας, και συνομίλησε με τους φιλοξενούμενους της δομής στους οποίους και ευχήθηκε το 2019 να είναι μια χρονιά πρώτα απ' όλα με υγεία.

Όπως τόνισε είναι σημαντικός ο ρόλος του κοινωνικού αυτού θεσμού, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα σε αρκετά ηλικιωμένα άτομα της περιοχής να απολαμβάνουν δωρεάν κοινωνικοϋποστηρικτικές υπηρεσίες ολοκληρωμένης φροντίδας και εξυπηρέτησης με προτεραιότητα την εξασφάλιση ενός αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης, πράγμα που επιτυγχάνετε στο Κ.Η.Φ.Η. του Δήμου Βιάννου.


 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA