Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή Σύμβασης του Έργου «Αποκατάσταση Δημοτικής Οδοποιίας Οικισμών Συνδωνίας της Τ.Κ Καλαμίου, και Τερτσών της Τ.Κ. Συκολόγου του Δήμου Βιάννου»
Υπογραφή Σύμβασης του Έργου «Αποκατάσταση Δημοτικής Οδοποιίας Οικισμών Συνδωνίας της Τ.Κ Καλαμίου, και Τερτσών της Τ.Κ. Συκολόγου του Δήμου Βιάννου» PDF Εκτύπωση

Ξεκινούν οι εργασίες που αφορούν το έργο «Αποκατάσταση Δημοτικής οδοποιίας οικισμών Συνδωνίας της Τ.Κ Καλαμίου, και Τερτσών της Τ.Κ. Συκολόγου του Δήμου Βιάννου» συνολικού προϋπολογισμού 250.000,00 €, την σύμβαση για την υλοποίηση του υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, με την παρουσία των Αντιδημάρχων Νικήτα Γιαμαλάκη, Μανώλη Αγαπουλάκη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Καλαμίου Μανώλη Χρηστάκη, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.
Το έργο αφορά την κατασκευή τάφρων οδοποιίας, καθώς και νέες ασφαλτοστρώσεις με τσιμεντοστρώσεις και συντήρηση υποδομών.
Αναλυτικά:
  • Ασφαλτόστρωση χωματόδρομου μήκους 550,00μμ και πλάτους 3,00μμ (βάση, υπόβαση, στρώση κυκλοφορίας) εντός του οικισμού Τερτσών.
  • Διαπλάτυνση - Ασφαλτόστρωση δρόμου από οικισμό Συκολόγο έως οικισμό Καλαμίου (νεκροταφείο) που περιλαμβάνει την διαπλάτυνση δρόμου μήκους 295,00μμ και πλάτους 2,00μμ, την επισκευή φθαρμένου οδοστρώματος μήκους 295,00μμ και πλάτους 5,50μμ και κατασκευή τσιμεντένιας τάφρου μήκους 295,00μμ.
  • Επισκευή της κεντρικής δημοτικής οδού από οικισμό Καλαμίου προς Συνδωνία με νέα ασφαλτόστρωση του οδοστρώματος και κατασκευή τσιμεντένιας τάφρου.
  • Επισκευή της δημοτικής οδού στον οικισμό Φαφλάγκου (γέφυρα) με τοποθέτηση νέου ασφαλτοτάπητα.
Το έργο χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕΠ 002 με αριθμό 2014ΕΠ00200006, σύμφωνα με την υπ΄αρ. 48854/06-03-2018 απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης.


Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά:
Με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης προχωράμε σε μια ακόμη σημαντική παρέμβαση στο Δήμο μας και συγκεκριμένα σε αποκατάσταση της δημοτικής οδοποιίας στους οικισμούς Τέρτσα, Καλαμίου και Σινδωνίας. Υλοποιώντας το τεχνικό μας πρόγραμμα και ολοκληρώνοντας τις διαδικασίες δημοπράτησης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα συνεχίζουμε καθημερινά να ικανοποιούμε τα αιτήματα των τοπικών κοινοτήτων ειδικά πάνω σε θέματα υποδομών με εξασφαλισμένες τις σχετικές πιστώσεις που απαιτούνται. Ανάλογες συμβάσεις θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες ως αποτέλεσμα της προσπάθειας που έχουμε καταβάλει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Οφείλω να ευχαριστήσω την τεχνική υπηρεσία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, και τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την χρηματοδότηση του έργου.

apokatastasi-dimotikis-odopoiias-oikismon-syndonias-kalamiou-tertson--sykologou.jpg

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA