Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Προμήθεια Δέκα Νέων Παιδικών Χαρών στον Δήμο Βιάννου
Προμήθεια Δέκα Νέων Παιδικών Χαρών στον Δήμο Βιάννου PDF Εκτύπωση
Ξεκίνησε η παράδοση και τοποθέτηση των δέκα νέων παιδικών χαρών μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με την προμηθεύτρια εταιρία. Ήδη παραδόθηκε για τοποθέτηση η πρώτη ολοκληρωμένη παιδική χαρά στον χώρο του Δημοτικού σχολείου Άνω Βιάννου. ‘Όλες οι παιδικές χαρές είναι πιστοποιημένες και τηρούν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για τους χρήστες που αφορούν τα μικρά παιδιά.

Οι χώροι που θα τοποθετηθούν έχουν επιλεγεί σύμφωνα με την μελέτη και συγκεκριμένα η τοποθέτηση τους θα γίνει στον Συκολόγο, στην Ψαρή Φοράδα, στον Πεύκο, στον Άγιο Βασίλειο, στα Αμιρά, στην Άρβη, στην Άνω Βιάννο, στον Χόνδρο, στην Μάρθα, και στο Θωμαδιανό Εμπάρου.

Το συνολικό κόστος της προμήθειας ανέχεται σε 206.000,00 €, χρηματοδοτείται στο σύνολο του από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά:
Ανταποκριθήκαμε άμεσα στην σχετική πρόσκληση του Υπουργείου Εσωτερικών και σήμερα προχωράμε στην τοποθέτηση των νέων παιδικών χαρών στους οικισμούς του Δήμου μας. Η δημοτική μας αρχή έθεσε σε προτεραιότητα την κατασκευή νέων παιδικών χαρών κατανοώντας την αναγκαιότητα ύπαρξης χώρων ψυχαγωγίας κατάλληλων προδιαγραφών και προτύπων ασφαλείας για τα παιδιά. Οι 10 νέες παιδικές χαρές θα δώσουν μία διέξοδο αναψυχής για παιδιά και γονείς.


promitheia-deka-neon-paidikon-charon-dimo-viannou-1.jpg
promitheia-deka-neon-paidikon-charon-dimo-viannou-2.jpg

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA