Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ευχαριστήριο του Δημάρχου Βιάννου για την Κατάσβεση της Πυρκαγιάς στην Περιοχή της Τ.Κ. Μάρθας
Ευχαριστήριο του Δημάρχου Βιάννου για την Κατάσβεση της Πυρκαγιάς στην Περιοχή της Τ.Κ. Μάρθας PDF Εκτύπωση

 

Ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Σταυρακάκης Μηνάς μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 9/9/2020 σε αγροτική περιοχή της Μάρθας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Θέλω να απευθύνω τις θερμές μου ευχαριστίες στην Πυροσβεστική υπηρεσία στον Διοικητή και τον Υποδιοικητή, στον προϊστάμενο και στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Βιάννου, τους εθελοντές της Πολιτικής προστασίας του Δήμου και τον Αντιδήμαρχο. Ο συντονισμός ήταν άψογος και παραδειγματικός για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο αποτρέποντας έτσι την επέκτασή της σε άλλες περιοχές του Δήμου μας.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΤΚ Μάρθας, τον Πρόεδρο της ΤΚ Μιλιαράδων όπως τους χωριανούς και κοντοχωριανούς που ήταν εκεί με τα τρακτέρ τους, για να προσφέρουν την βοήθεια τους


Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βρέθηκαν από το πρώτο λεπτό κοντά στο σημείο της φωτιάς, γιατί η συνδρομή όλων ήταν καταλυτική.


Μας έρχονται στο μυαλό μνήμες δυσάρεστες που όλοι απευχόμαστε, ο Σεπτέμβριος είναι δύσκολος μήνας και πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή.


Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής απευθύνουμε έκκληση σε όλους να είμαστε προσεκτικοί.


Όλοι ευχόμαστε να μην ξαναζήσουμε ποτέ ξανά τις στιγμές του 2012 και να μην κινδυνέψουν πάλι περιουσίες και κυρίως ανθρώπινες ζωές.

 

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA