Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Διανομή Tροφίμων στον Δήμο Βιάννου
Διανομή Tροφίμων στον Δήμο Βιάννου PDF Εκτύπωση

dianomi-trofimwn.jpgΤην Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 θα διανεμηθούν στους δικαιούχους ΤΕΒΑ στον Δήμο Βιάννου Ειδή παντοπωλείου και κρεοπωλείου.

 

Πρόκειται για την 6η διανομή 2020, αλλά και σε δικαιούχους παράτασης λόγω covid, που θα διατεθούν μέσω των φορέων που συμμετέχουν στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης σε δικαιούχους πολίτες και οικογένειες του ΤΕΒΑ.

 

Ο Δήμος Βιάννου - ως συμπράττων φορέας- θα πραγματοποιήσει την διανομή στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ την Πέμπτη και Παρασκευή 24-25 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρες 09.30-13.00 στο Δημοτικό κατάστημα στην Άνω Βιάννο.

 

Υπενθυμίζεται ότι η παράδοση των προϊόντων στον ωφελούμενο του ΤΕΒΑ γίνεται με χρήση του ΑΜΚΑ και υπογραφή. Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής.

 

Ο ωφελούμενος έχει δικαίωμα λήψης των τροφίμων για όσο χρονικό διάστημα πραγματοποιείται η διανομή (σε περίπτωση δικαιολογημένου κωλύματος του ωφελούμενου μπορεί να γίνει παράδοση σε διάστημα μέχρι 7 μέρες).

Όταν η διανομή περατωθεί, ο ωφελούμενος δεν έχει δικαίωμα λήψης των προϊόντων της διανομής.

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA