Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ωράριο Λειτουργίας του Ταμείου του Δήμου και Τρόπος Εξυπηρέτησης των Δημοτών για την Εξόφληση των Υποχρεώσεων τους
Ωράριο Λειτουργίας του Ταμείου του Δήμου και Τρόπος Εξυπηρέτησης των Δημοτών για την Εξόφληση των Υποχρεώσεων τους PDF Εκτύπωση

 

Η εξυπηρέτηση των δημοτών για θέματα που αφορούν εξόφληση Οικονομικών υποχρεώσεων μπορεί να γίνεται ηλεκτρονικά μέσω e-baking, ή με επίσκεψη τους σε Τράπεζα, έχοντας μαζί τους και τους αντίστοιχους κωδικούς οφειλής.

 

Στην περίπτωση που απαιτείται η αυτοπρόσωπη παρουσία του δημότη στο Δήμο για την εξόφληση της υποχρέωσης του, πρέπει να τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από την πλευρά του Δημότη κατά την διάρκεια της προσέλευσης του και παραμονής του στο Δήμο.

 

Όλες οι συναλλαγές θα γίνονται αποκλειστικά με κάρτα, για ευνόητους λόγους ασφαλείας, υγιεινής, ταχύτητας εξυπηρέτησης κλπ.

 

Μόνο για τις απολύτως απαραίτητες περιπτώσεις η εξόφληση θα γίνεται με μετρητά και μόνο κάθε Παρασκευή.

 

Την περίοδο του lockdown Ο Δήμος μας συνεχίζει την λειτουργία του και φροντίζει για την εξυπηρέτηση των Δημοτών λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων και των Δημοτών.

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑΜΕΙΟΥ

  • ΔΕΥΤΕΡΑ από 8:30 έως 14:00 (μόνο με κάρτα)
  • ΤΡΙΤΗ από 8:30 έως 14:00 (μόνο με κάρτα)
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από 8:00 έως 13:00 (μετρητά και κάρτα)

 

Ο Δήμαρχος

Σταυρακάκης Μηνάς

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA