Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Μήνυμα του Δημάρχου Μηνά Σταυρακάκη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
Μήνυμα του Δημάρχου Μηνά Σταυρακάκη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς PDF Εκτύπωση

stavrakakis-minas.jpg

 

Αγαπητά μας παιδιά, μαθήτριες και μαθητές.
Σεβαστοί εκπαιδευτικοί - Φίλοι γονείς και κηδεμόνες

 

Ξεκινάει σήμερα η νέα σχολική χρονιά, μετά από καιρό αποχής από τη δια ζώσης συμμετοχή στο σχολικό περιβάλλον και την εκπαιδευτική διαδικασία, που είναι απαραίτητος όρος για την καλύτερη εκπαίδευση και την ομαλή κοινωνικοποίηση των νέων παιδιών.

Πρέπει με ευθύνη όλων μας να διαφυλαχθεί η δια ζώσης διδασκαλία τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, ώστε τα σχολεία να παραμείνουν ανοικτά και ασφαλή χωρίς πισωγυρίσματα.

Ως Δημοτική Αρχή και ως Δήμος συνολικά, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και παρά τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε, είμαστε δίπλα σας με κάθε τρόπο και μέσω των Σχολικών Επιτροπών, για σχολεία λειτουργικά και αποτελεσματικά. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να δώσουμε στα παιδιά μας τη μόρφωση που δικαιούνται.

Τα σχολεία του Δήμου μας διαθέτουν εκπαιδευτικούς με εμπειρίες, γνώσεις, ευαισθησία και θέληση για προσφορά. Ο κοινός μας στόχος είναι ένα σχολείο αναβαθμισμένο, ποιοτικό που θα εξασφαλίζει σε όλα τα παιδιά χωρίς διακρίσεις, τις ίδιες ευκαιρίες και δυνατότητες πρόσβασης στην γνώση.

Με την επίγνωση των σημερινών δυσκολιών, οφείλουμε με κοινή προσπάθεια και συνεργασία, με αλληλοϋποστήριξη και αλληλοσεβασμό, να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα βγούμε αλώβητοι και πιο δυνατοί, για ένα καλύτερο αύριο κυρίως για τα παιδιά μας.

Τις καλύτερες ευχές μας για πρόοδο και δημιουργική σχολική χρονιά!

 


 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA