Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Δημόσια Διαβούλευση Σ.Φ.Η.Ο. PDF Εκτύπωση
dd.jpg

 

Ο Δήμος Βιάννου συμπεριλαμβάνεται στους 254 δήμους της χώρας που λαμβάνουν χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ). Σκοπός του σχεδίου είναι η δημιουργία ενός δικτύου φορτιστών ικανού να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών της περιοχής.
Οι οδηγίες εκπόνησης των Σχεδίων Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων στους Δήμους, προβλέπουν 1 σταθμό φόρτισης ανά 1000 κατοίκους, άρα κατ' ελάχιστον απαιτείται η χωροθέτηση 6 σταθμών φόρτισης για τον Δήμο Βιάννου.
Με το «Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων του Δήμου Βιάννου» συντάσσεται πρόταση, σε συνεργασία με εξωτερικό ανάδοχο, για χωροθέτηση 7 φορτιστών σε ανοικτούς δημοτικούς χώρους στάθμευσης και σε θέσεις παρά το οδόστρωμα, με στόχο την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στα όρια του Δήμου και την κάλυψη των αναγκών για επαναφόρτιση ηλεκτροκίνητων οχημάτων σε ορίζοντα πενταετίας.
Στα πλαίσια της υλοποίησης του ΣΦΗΟ, πραγματοποιείται ανοιχτή ηλεκτρονική διαβούλευση με στόχο την καταγραφή των απόψεων τοπικών φορέων και πολιτών σχετικά με την ηλεκτροκίνηση και την χωροθέτηση των σημείων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων εντός των ορίων του Δήμου, ώστε οι πολίτες να έχουν ενεργή συμμετοχή στην λήψη αποφάσεων. Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήθηκε ερωτηματολόγιο σχετικά με προτεινόμενες θέσεις τοποθέτησης φορτιστών, που μπορεί να απαντηθεί έως 06/03/2022.
Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική και όπως ορίζει ο Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο. Τυχόν προσωπικά δεδομένα που ενδεχομένως προκύψουν, δεν θα χρησιμοποιηθούν για άλλους λόγους πέραν της παρούσης διαβούλευσης.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κο Μανταδάκη Βασίλειο στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τα αποτελέσματα της διαβούλευσης θα ληφθούν υπ' όψη για τον τελικό σχεδιασμό της χωροθέτησης των φορτιστών και την ολοκλήρωση της μελέτης.
Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά.

Την πρόταση για το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) μπορείτε να τη δείτε εδώ

Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να το βρείτε εδώ

 

 

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA