Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνάντηση με τον Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Βιάννου
Συνάντηση με τον Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Βιάννου PDF Εκτύπωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ κ. ΜΕΛΕΣΣΑΝΑΚΗ ΝΙΚΗΤΑ, ΕΙΧΕ Ο ∆ΗΜΑΡΧΟΣ  ΒΙΑΝΝΟΥ  κ. ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΜΗΝΑΣ

Σήμερα Παρασκευή 15-07-2022 στο Δημαρχείο Βιάννου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία συζητήθηκαν θέματα αστυνόµευσης καθώς και τα προβλήµατα κυκλοφορίας που απασχολούν το ∆ήµο Βιάννου.

Στη σύσκεψη µετείχαν οι Αντιδήµαρχοι κ. Τριγωνάκης Χαρίλαος, κ. Αγαπουλάκης Εμμανουήλ και ο Γενικός Γραµµατέας του ∆ήµου κ. Αποστολάκης Γιώργος.

Εκτενής συζήτηση έγινε για το θέµα της κυκλοφορίας στον Κεντρικό δρόμο στην Άνω Βιάννο με ιδιαίτερη αναφορά στο πρόβλημα της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων.

Στην συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων και συζητήθηκαν πιθανές λύσεις και μέτρα που πρέπει να ληφθούν από τον Δήμο και με την συνδρομή της Τοπικής Αστυνομίας, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των δημοτών και των επισκεπτών μας.

Στην σύσκεψη αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέα ανοικτή συνάντηση την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑ 11:00 πμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με το ίδιο θέμα.

Ο Δήμαρχος καλεί στην επόμενη συνάντηση δημότες και ιδιαίτερα όλους τους καταστηματάρχες του Κεντρικού Δρόμου της Άνω Βιάννου και το Τοπικό Συμβούλιο, προκειμένου να γίνει ανταλλαγή απόψεων και να αναδειχθούν οι βέλτιστες προτάσεις και λύσεις.

Τέλος ο ∆ήµαρχος ευχαρίστησε τον κ. Μελεσσανάκη και επιβεβαίωσε για µια ακόµη φορά την αγαστή συνεργασία που υπάρχει ανάµεσα στη δηµοτική αρχή και την τοπική Αστυνομία σε μόνιμη βάση προς όφελος των πολιτών του ∆ήµου μας.

foto.jpg

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA