Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Με Λαμπρότητα ο Εορτασμός των Θεοφανείων
Με Λαμπρότητα ο Εορτασμός των Θεοφανείων PDF Εκτύπωση

Με λαμπρότητα και τις δέουσες τιμές τελέστηκαν και φέτος οι καθιερωμένες εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Θεοφανείων στο Δήμο Βιάννου.

Ο καθαγιασμός των υδάτων πραγματοποιήθηκε στις παραλίες της Ψαρής Φοράδας, των Τερτσών, στο λιμάνι της Άρβης, στην δεξαμενή της Άνω Βιάννου, καθώς και στο λιμάνι του Καστρίου, παρουσία του Δημάρχου Βιάννου κ. Παύλου Μπαριτάκη, του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέα, ο οποίος και τέλεσε την Ακολουθία, μελών της Αυτοδιοίκησης, τοπικών Συλλόγων αλλά και πλήθους κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμαρχος κ. Παύλος Μπαριτάκης παρευρέθηκε στον καθαγιασμό των υδάτων στο λιμάνι της Άρβης, αλλά και στο λιμάνι του Καστρίου.

Σημειώνεται ότι το "παρών" στις Ακολουθίες του Αγιασμού έδωσαν μεταξύ άλλων: ο αντιδήμαρχος κ. Μπάμπης Κονδυλάκης (Καστρί), ο αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Παπαδήμας (Αρβη και Καστρί), o αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Αγαπουλάκης (Τέρτσα), ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μανόλης Κονδυλάκης (Δεξαμενή στην Άνω Βιάννο και Καστρί), ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Βιάννου κ. Μανόλης Μπριντάκης.

(Δεξαμενή στην Άνω Βιάννο), ο πρόεδρος της Κοινότητας Χόνδρου κ. Μπάμπης Θεοδοσάκης (Καστρί), ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Μητσόπουλος (Ψαρή Φοράδα) και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπύρος Γιαμαλάκης (Καστρί).

Αμέσως μετά την τέλεση του αγιασμού των υδάτων οι κατά τόπους Πολιτιστικοί Σύλλογοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, ενώ προσέφεραν και το ανάλογο κέρασμα στους παρευρισκόμενους.

Με αφορμή τη σημερινή γιορτή ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης δήλωσε:

«Η γιορτή των Θεοφανείων είναι μια ξεχωριστή ημέρα για την Ορθοδοξία και είναι η ευκαιρία ο καθένας από εμάς να στοχαστεί, να φωτιστεί και να αναβαπτισθεί με όσα κάνουν τη ζωή μας πιο ανθρώπινη, πιο δημιουργική και πιο αισιόδοξη.

Εύχομαι το Άγιο Πνεύμα να μας φωτίσει όλους και να μας δείξει το δρόμο της ενότητας και της ομοψυχίας, για να κάνουμε το 2024 μια πραγματικά καλύτερη χρονιά, σε όλα τα επίπεδα. Να αντιμετωπίσουμε προβλήματα και να προχωρήσουμε μπροστά με υγεία και ελπίδα, ατενίζοντας το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, για να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλες και όλους».

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA