Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Επίσκεψη Στελεχών της Περιφέρειας στο Δήμο Βιάννου
Επίσκεψη Στελεχών της Περιφέρειας στο Δήμο Βιάννου PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΤΗΛ 2895 340177
ΦΑΞ 28950 22860

Βιάνννος, 09/03/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση στο Δημαρχείο Βιάννου είχε σήμερα ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης με τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης κύριο Παπαδάκη Γιώργο.

Στην συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου κ. Μανόλης Ζερβουδάκης και κ. Νικήτας Γιαμαλάκης καθώς και το στέλεχος της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Κώστας Κασωτάκης.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τα έργα που εκπονούνται σε επίπεδο μελετών από την Περιφέρεια Κρήτης και συγκεκριμένα το οδικό δίκτυο του παραλιακού μετώπου του Δήμου όπου προχωρούν οι οι οριστικές πλέον μελέτες για τις παρακάμψεις Καστρίου, Κερατοκάμπου, και Άρβης. Επίσης συνεχίζεται η μελέτη του δρόμου Άρβη-Ψαρή Φοράδα-Τέρτσα, με το τμήμα Άρβη-Ψαρή Φοράδα να έχει πάρει ήδη την έγκριση των περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων. Υπολείπονται ακόμα για την ωρίμανση των παραπάνω η γεωλογική, υδραυλική μελέτη για τις οποίες απαιτούνται επιπλέον πιστώσεις.

Σημαντικό είναι επίσης ότι θα ανατεθεί τις επόμενες ημέρες η μελέτη που αφορά τη σύνδεση του λεκανοπεδίου της Εμπάρου με τον οδικό άξονα Ηράκλειο-Βιάννος ιδιαίτερα μέσω Μάρθας καθώς και η ανάθεση της μελέτης για το τμήμα του οδικού δικτύου Μάρθα-Βιάννος. Τα παραπάνω έργα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Βιάννου.

Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη σε δύο τμήματα του παραλιακού δρόμου και συγκεκριμένα στη θέση Τροχάλοι που χρειάζεται ασφαλτόστρωση περίπου 300 μ. για την ολοκλήρωσή του, αλλά και στο τμήμα Τέρτσα-Βάτος (Μύρτος) που χρειάζεται άμεση παρέμβαση και ασφαλτόστρωση για 500 μ. έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση του παραλιακού δρόμου.

Η συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης είναι δεδομένη, έτσι ώστε σταδιακά να υλοποιηθούν τα έργα αυτά που είναι πρώτης προτεραιότητας για την ανάπτυξη της Βιάννου.

Ο Δήμαρχος

Μπαριτάκης Παύλος

Επίσκεψη Στελεχών της Περιφέρειας στο Δήμο Βιάννου

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA