Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Διανομή Τροφίμων PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

Άνω Βιάννος 24-12-2014

Δελτίο Τύπου
Διανομή τροφίμων στον Δήμο Βιάννου 

Τη Διανομή Τροφίμων σε άτομα και οικογένειες που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και που χρήζουν βοήθειας πραγματοποίησε και φέτος ο Δήμος Βιάννου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο εκτέλεσης του πρωτοκόλλου συνεργασίας που υπογράφηκε μεταξύ των δύο φορέων για την υλοποίηση του έργου παροχής τροφίμων σε άστεγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης, οι οποίες δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής, και το όποιο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Τα τρόφιμα που διανεμήθηκαν από το Δήμο Βιάννου στους ωφελούμενους είναι, μεταξύ άλλων, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, γραβιέρα, λάδι, γάλα, πατάτες, φρούτα, λαχανικά, κλπ., ενώ την ευθύνη συντονισμού, διαχείρισης και υλοποίησης του ανωτέρω προγράμματος έχει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Ψυλλάκης, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μανόλη Καργιολάκη, τους εργαζόμενους στο Βοήθεια στο Σπίτι και το ΚΗΦΗ του Δήμου, καθώς και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων.

Ο Δήμαρχος Βιάννου ευχόμενος τα Χρόνια Πολλά σε όλους τους Δημότες δήλωσε ότι πρόκειται για μια συμβολική πράξη αγάπης και ανθρωπιάς προς τους συνανθρώπους μας, που τόσο έχουν ανάγκη από την βοήθεια και την στήριξη όλων μας ιδιαίτερα τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA