Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συλλυπητήρια Δημάρχου Βιάννου για την κοίμηση του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κυρός Νεκταρίου
Συλλυπητήρια Δημάρχου Βιάννου για την κοίμηση του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κυρός Νεκταρίου PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Πληρ. Θεοδοσάκη Ζαχαρένια
Τηλ 2895340177- Φαξ 2895022860
Κινητό: 6944361368
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Άνω Βιάννος 15-10-2015

Δελτίο τύπου

Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος και εκφράζω την θλίψη και την οδύνη μου για την κοίμηση του αγαπημένου μας Μητροπολίτη Πέτρας και Χεροννήσου κυρού Νεκταρίου.

Ο Μακαριστός Μητροπολίτης κυρός Νεκτάριος υπηρέτησε από το 1990 έως το 2001 ως Ποιμενάρχης της Ανατολικής Εκκλησιαστικής Περιφέρειας του Δήμου Βιάννου και έχαιρε της βαθύτατης εκτίμησης όλων των Δημοτών μας. Εργάστηκε ακούραστα στη τοπική εκκλησία και αφήνει πίσω του ένα πλούσιο Κοινωνικό, Φιλανθρωπικό και Πνευματικό έργο.

Υπήρξε ένας Άγιος άνθρωπος, ένας ταπεινός εργάτης της Εκκλησίας, ένας Φιλάνθρωπος που έβαζε πάνω από όλα την αγάπη του για τον Θεό, την Ιεροσύνη και τον Συνάνθρωπό του.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA