Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή Σύμβασης για το έργο «Βελτίωση Αγροτικής οδοποιίας δρόμου Λατοµιών με ασφαλτόστρωση και τεχνικά στην Τοπική Κοινότητα Πεύκου»
Υπογραφή Σύμβασης για το έργο «Βελτίωση Αγροτικής οδοποιίας δρόμου Λατοµιών με ασφαλτόστρωση και τεχνικά στην Τοπική Κοινότητα Πεύκου» PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Πληρ. Θεοδοσάκη Ζαχαρένια
Τηλ 2895340177- Φαξ 2895022860
Κινητό: 6944361368
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Άνω Βιάννος 25-11-2015

Δελτίο τύπου

Ξεκινά το έργο Βελτίωση Αγροτικής οδοποιίας δρόμου Λατοµιών ασφαλτόστρωση και τεχνικά της τοπικής Κοινότητας Πεύκου με προϋπολογισμό 615.000,00 €, τη σύμβαση υλοποίησης του οποίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας .Παρόντες κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Ψυλλάκης και Νικήτας Γιαμαλάκης, καθώς και ο επιβλέπων μηχανικός Γιώργος Παπαμαστοράκης.

Η παρέμβαση που θα γίνει αφορά τη βελτίωση της υπάρχουσας αγροτικής οδοποιίας καθώς και την ασφαλτόστρωση της οδού σε μήκος 3.734,00 μέτρων με πλάτος κυκλοφορίας οδοστρώματος από 5,00 έως 7,00 μέτρα. Προβλέπεται επίσης να γίνουν οι απαραίτητες χωματουργικές εργασίες και η κατασκευή οκτώ τεχνικών για την απορροή των ομβρίων και προστασία από την διάβρωση του οδοστρώματος. Πραγματοποιείται επίσης η βελτίωση των πρανών έτσι ώστε να διαμορφωθεί ικανοποιητική τάφρος, ενώ οι κύριες χωματουργικές εργασίες αφορούν την διαμόρφωση τάφρου και την εξασφάλιση ικανοποιητικού οδοστρώματος.

Ο Δήμαρχος Βιάννου σε δήλωση του ανάφερε: Ξεκινάμε άλλο ένα σημαντικό έργο για το Δήµο, με το οποίο θα βελτιωθούν οι συγκοινωνιακές συνθήκες όλων των καλλιεργητών και των αγροτών και των κατοίκων της περιοχής. Στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν αρκετές καλλιέργειες πρώιμων κηπευτικών με αποτέλεσμα την αυξημένη διέλευση αγροτικών οχημάτων. Με την ολοκλήρωση του αποκαθίσταται λειτουργικά ο δρόμος που ειδικά τον χειμώνα είναι απροσπέλαστος και απαιτούνται τακτικές παρεμβάσεις για την βελτίωση της βατότητας του . Συνεχίζουμε να δημιουργούμε βασικές υποδομές που βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας στον πρωτογενή τομέα που αποτελεί τον βασικό τομέα της οικονομίας του Δήμου.

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης "Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 - 2013".

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA