Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή Σύμβασης για την Ανακατασκευή της πρώην Κοινότητας για την Στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Δήμου Βιάννου
Υπογραφή Σύμβασης για την Ανακατασκευή της πρώην Κοινότητας για την Στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Δήμου Βιάννου PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Πληρ. Θεοδοσάκη Ζαχαρένια
Τηλ 2895340177- Φαξ 2895022860
Κινητό: 6944361368
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Άνω Βιάννος 27-11-2015

Δελτίο τύπου

Ξεκινά η κατασκευή του έργου «ανακατασκευή Δημοτικού κτιρίου της πρώην Κοινότητας Άνω Βιάννου και Τ.Ο.Ε.Β. για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών του Αστυνομικού Τμήματος Δήμου Βιάννου προϋπολογισμού 95.000,00€, τη σύμβαση υλοποίησης του οποίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Παρόντες κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Ψυλλάκης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Ανω Βιάννου Πολυχρόνης Λουλάκης ,ο Προέδρος του Τ.Ο.Ε.Β. Άνω Βιάννου Μενέλαος Πετράκης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βιάννου Ανθυπαστυνόμος Νικήτας Μελεσανάκης και ο επιβλέπων μηχανικός Γιώργος Παπαμαστοράκης.

Με το έργο αυτό ο Δήμος Βιάννου θα προχωρήσει στην ανακατασκευή του δημοτικού κτιρίου της πρώην Κοινότητας και του ΤΟΕΒ Άνω Βιάννου. Οι εργασίες που πρόκειται να εκτελεστούν στο κτίριο αφορούν σε αντικατάσταση κουφωμάτων καθαιρέσεις εσωτερικών τοίχων, κατασκευή 2 νέων wc, υγρομόνωση και θερμομόνωση κτιρίου, κατασκευή κιγκλιδωμάτων, κατασκευή υδραυλικής και ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, τοποθέτηση νέων φωτιστικών, ελαιοχρωματισμοί του κτιρίου, εγκαταστάσεις ιντερνέτ και τοποθέτηση κλειστού κυκλώματος ασφάλειας. Όλες οι παρεμβάσεις που θα γίνουν στο κτίριο έγιναν με τις προδιαγραφές που ορίζονται από την Ελληνική Αστυνομία.

Ο Δήμαρχος Βιάννου σε δήλωσή του ανάφερε: Με την υπογραφή της σημερινής σύμβασης προχωρούμε σε μια ακόμη σημαντική παρέμβαση στο Δήμο που αφορά την ικανοποίηση του αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών του Α.Τ. Βιάννου. Δημιουργείται ένα κτίριο λειτουργικό με σύγχρονες προδιαγραφές για τις ανάγκες της αστυνόμευσης στην περιοχή μας. Παράλληλα η Ελληνική Αστυνομία μας παραχωρεί τον πρώην Αστυνομικό Σταθμό Εμπάρου όπου θα μεταφερθεί και θα λειτουργήσει το Περιφερειακό Ιατρείο Εμπάρου. Με την άριστη συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία αποδεικνύουμε ότι μπορούμε από κοινού να αντιμετωπίσουμε καλυτέρα τα προβλήματα και να δώσουμε λύσεις. Με την παρέμβαση αυτή ενισχύεται πλέον και ο ρόλος του Αστυνομικού Τμήματος Βιάννου, ενώ πρόσφατα τοποθετήθηκαν δύο νέοι αστυνομικοί. Τέλος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κο Αρναουτάκη για την ουσιαστική συμβολή του στην ολοκλήρωση της ανακατασκευής του κτιρίου.

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από ίδια έσοδα του Δήμου και από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA