Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στον Δήμο Βιάννου
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στον Δήμο Βιάννου PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Πληρ. Θεοδοσάκη Ζαχαρένια
Τηλ 2895340177- Φαξ 2895022860
Κινητό: 6944361368
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Άνω Βιάννος 01-01-2016

Δελτίο τύπου

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στον Δήμο Βιάννου

Με την συμμετοχή των Δημοτών, των Αντιδημάρχων, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων, και των Φορέων του Δήμου, έγινε σήμερα η Δοξολογία για το νέο έτος στον Ιερό Ναό του Μιχαήλ Αρχαγγέλου στην Άνω Βιάννο, υπό τον πανασιολογιότατο Αρχιμανδρίτη πατέρα Μελχισεδέκ και του ιερείς της Βιάννου.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τηρώντας το έθιμο της Πρωτοχρονιάς έγινε ο Αγιασμός καθώς και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενώ τυχερός αναδείχθηκε ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγίου Βασιλείου Μιχάλης Βαρδάκης ο οποίος έλαβε ως δώρο την εικόνα της Παναγίας .

Ο Δήμαρχος Παύλος Μπαριτάκης ευχήθηκε Υγεία Ελπίδα και Αισιοδοξία για την νέα χρονιά που ξεκινάει σήμερα και τόνισε: «Ελπίζω ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος για την περιοχή μας σε όλους τους τομείς, καθώς αυτός ο τόπος αξίζει και πρέπει να έχει καλύτερο μέλλον. Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι που υπηρετούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, που βιώνει η πατρίδα μας, επιδιώκουμε ανάπτυξη, δημιουργία και πρόοδο και το πετυχαίνουμε με τη βοήθεια και την συνεργασία όλων σας. Να έχουμε όλοι μια καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία!».

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA