Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Εκδηλώσεις Πρόσκληση σε ημερίδα με θέμα: Την παροχή υπηρεσιών νομικών συμβουλών και διαχείρισης οικογενειακού προϋπολογισμού στους ωφελούμενους του Ε.Π. του ΤΕΒΑ
Πρόσκληση σε ημερίδα με θέμα: Την παροχή υπηρεσιών νομικών συμβουλών και διαχείρισης οικογενειακού προϋπολογισμού στους ωφελούμενους του Ε.Π. του ΤΕΒΑ PDF Εκτύπωση
 
 
Στην Ένωση Καταναλωτών Περιφέρειας Κρήτης (ΕΝΚΑ Κρήτης), ως μέλος της Κοινωνικής Σύμπραξης, που πραγματοποιεί το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ/FEAD), της ανατέθηκε αρμοδίως, μετά από υπογραφή σχετικής σύμβασης με την Περιφέρεια Κρήτης, η υλοποίηση των Συνοδευτικών Μέτρων του ως άνω Ε.Π., που αφορούν,
«Την παροχή υπηρεσιών νομικών συμβουλών και διαχείρισης οικογενειακού προϋπολογισμού στους ωφελούμενους του Ε.Π. του ΤΕΒΑ».
Το εν λόγω Ε.Π. υποστηρίζει συστήματα και δραστηριότητες σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή δωρεάν τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών, στους επιλεγέντες δικαιούχους του Ε.Π. του ΤΕΒΑ, που συγκαταλέγονται στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, και βιώνουν καθημερινά την έλλειψη στοιχειωδών υλικών αγαθών και την κοινωνική ανισότητα.
Στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Ε.Π. του ΤΕΒΑ, αμέσως το επόμενο χρονικό διάστημα, από την Ένωση Καταναλωτών Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθούν ημερίδες σε συνεργασία με τις Περιφερειακές Ενότητες και τους Δήμους, που συμμετέχουν ως εταίροι φορείς στην Κοινωνική Σύμπραξη του ΤΕΒΑ.
Οι ημερίδες θα εστιάσουν στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, με γνώμονα την κατάρτιση των ωφελουμένων, στοχεύοντας στην επίλυση ειδικών νομικών θεμάτων, (οφειλές στις τράπεζες και στο δημόσιο, ρυθμίσεις δανείων, φορολογικές διαδικασίες, κ.α.) καθώς και στην εκπαίδευση για ορθολογική διαχείριση του οικογενειακού προϋπολογισμού με μεγαλύτερη σύνεση, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές, για τον σχεδιασμό και τον έλεγχο των δαπανών, επιδιώκοντας στην συντήρησή τους, μέσω της οικονομικής οργάνωσης του νοικοκυριού.
Στις εκπαιδευτικές ημερίδες θα συμμετέχουν όλοι οι εταίροι της Κοινωνικής Σύμπραξης της αντίστοιχης Π.Ε. και είναι υποχρεωμένοι να ενημερώσουν εγκαίρως τους ωφελούμενος του Ε.Π. για τον προγραμματισμό της παρουσίας τους.
Θα παρέχεται από τους εταίρους φορείς η απαιτούμενη αίθουσα με την υλικοτεχνική υποδομή για την πραγματοποίηση της ημερίδας.    

 

Πρόγραμμα Αρχείο pdf (650 KB)
Πρόσκληση Αρχείο pdf (650 KB)

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA