Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Municipality of Municipality Council Πρόσκληση Σύγκλησης Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου στις 04-06-2019
Πρόσκληση Σύγκλησης Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου στις 04-06-2019 PDF Print
x

Σας προσκαλούμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βιάννου την 04 Ιουνίου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ

Σας προσκαλούμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βιάννου την 04 Ιουνίου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ για συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

  1. Τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 και εγγραφή πίστωσης για την προμήθεια ανταλλακτικού (εγκέφαλος κινητήρα) απορριμματοφόρου.

 

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα επειδή θα πρέπει να ληφθεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τις οποία θα τροποποιείται ο προϋπολογισμός και θα εγγράφεται η πίστωση αυτή για την προμήθεια ανταλλακτικού σε απορριμματοφόρου του Δήμου , ζημιά η οποία πρέπει να επισκευαστεί άμεσα ενόψει και της έναρξης της θερινής περιόδου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ

 

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ

Πρόσκληση-Αρχείο pdf (79 KB)

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA