Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Ολοκληρώθηκαν στον Δήμο Βιάννου οι επετειακές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου 1940
Ολοκληρώθηκαν στον Δήμο Βιάννου οι επετειακές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου 1940 PDF Print
Άνω Βιάννος 28/10/2018

Ολοκληρώθηκαν στον Δήμο Βιάννου οι επετειακές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου 1940

Με πολύ καλό καιρό και με την παρουσία πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις για την 28η Οκτώβριου στον Δήμο Βιάννου. Η Δοξολογία τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Μιχαήλ Αρχαγγέλου στην Άνω Βιάννο. Μετά το πέρας της δοξολογίας, ακολούθησε τρισάγιο στην μνήμη των πεσόντων αγωνιστών στο Ηρώο της κεντρικής πλατείας Άνω Βιάννου, έγινε η κατάθεση στεφάνων από τον όλους τους θεσμικούς εκπρόσωπους του Δήμου, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, εκπροσώπους κομμάτων και από τα Σχολεία, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Φιλόλογος του Γενικού Λυκείου Βιάννου κα Μαριάννα Κοκκίνη.

Η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση έγινε στην κεντρική οδό Ελευθερίας της Άνω Βιάννου από τους μαθητές του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου Βιάννου.

Ο Δήμαρχος Βιάννου, κ. Παύλος Μπαριτάκης, με την ολοκλήρωση της παρέλασης δήλωσε ότι «Η 28η Οκτωβρίου είναι ημέρα μνήμης, τιμής και έντονου προβληματισμού για όλους μας. Η αυταπάρνηση και η αυτοθυσία με την οποία οι Έλληνες του '40 αγωνίστηκαν και ο πατριωτισμός που επέδειξαν, αποτελούν σήμερα για εμάς πολύτιμη κληρονομιά. Δίνοντας και εμείς καθημερινά τη δική μας μάχη στις προκλήσεις των δύσκολων καιρών που διανύουμε ως κοινωνία, ας γρηγορούμε για την αποκατάσταση των αξιών μας, για τη δική μας φωτεινή Ελλάδα. Είναι μια μέρα για την νέα γενιά που ξέρει να τιμά, να αναγνωρίζει και να αποδίδει τα εύσημα, μια γένια που επιβάλλεται να έχει μέλλον ισχυρό με προοπτικές για ευημερία και ανάπτυξη. Χρόνια Πολλά και συγχαρητήρια σε όλους για την σημερινή παρέλαση».

Μαθητικές παρελάσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου που λειτουργούν Δημοτικά Σχολεία, και συγκεκριμένα στην Έμπαρο, στην Άρβη στα Αμιρά, και στην Ψαρή Φοράδα.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA