Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Συνάντηση δημάρχου Βιάννου με διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ για τη σχολική στέγη
Συνάντηση δημάρχου Βιάννου με διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ για τη σχολική στέγη PDF Print
Άνω Βιάννος 16/11/2018

Συνάντηση δημάρχου Βιάννου με διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ για τη σχολική στέγη

Τις δυνατότητες προώθησης έργων σχολικής στέγης στον Δήμο Βιάννου συζήτησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» - ΚΤΥΠ ΑΕ, κ. Γιάννης Χαρωνίτης και ο δήμαρχος Βιάννου, κ. Παύλος Μπαριτάκης, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος παρουσίασε τα προβλήματα σχολικής στέγης που αφορούν στον Δήμο, ενώ ζήτησε από τον κο Χαρωνίτη να βοηθήσει η εταιρεία των Κτιριακών Υποδομών στον τομέα των μελετών για τα κτίρια σχολικών μονάδων. Δόθηκε προτεραιότητα στην ανέγερση σχολικής μονάδας δημοτικού και νηπιαγωγείου Καστρίου Κερατόκαμπου μια από τις αναπτυσσόμενες περιοχές του Δήμου που στερείται σχολικής μονάδας.

Επίσης ο Δήμαρχος έθεσε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο το θέμα της προμήθειας νέου εξοπλισμού των σχολείων και ικανοποίηση των αιτημάτων που έχουν υποβληθεί από τους διευθυντές μέσω της σχετικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Όπως ανέφερε ο κος Χαρωνίτης το εξειδικευμένο προσωπικό των Κτιριακών Υποδομών θα ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες του Δήμου για εκπόνηση μελετών αρχής γενομένης από την μελέτη για κατασκευή νέου σχολικού συγκροτήματος δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Καστρίου Κερατόκαμπου, μέσω προγραμματικής σύμβασης που θα υπογραφεί ανάμεσα στους δύο φορείς με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος του Υπουργείου Εσωτερικών, ενώ μέχρι τέλος του έτους θα ικανοποιηθεί το αίτημα των σχολείων του Δήμου σε εξοπλισμό που αφορά σε καρέκλες θρανία και βιβλιοθήκες.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον διευθύνων Σύμβουλο τω Κτιριακών Υποδομών τονίζοντας ότι υπάρχει βούληση και καλή διάθεση για συνεργασία στα τόσο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των σχολικών μονάδων του Δήμου σε εξοπλισμό και υποδομές.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA