Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Χρηματοδότηση του Δήµου Βιάννου από το Υπουργείο Υποδομών για την ασφαλτόστρωση της οδού Πεύκος Κόρνιας
Χρηματοδότηση του Δήµου Βιάννου από το Υπουργείο Υποδομών για την ασφαλτόστρωση της οδού Πεύκος Κόρνιας PDF Print
Άνω Βιάννος 06/12/2018

Χρηματοδότηση του Δήµου Βιάννου από το Υπουργείο Υποδομών για την ασφαλτόστρωση της οδού Πεύκος Κόρνιας

Μια ακόμα σημαντική χρηματοδότηση, αυτή τη φορά με το ποσό των 200.000 ευρώ με απόφαση που υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών κος Γιώργος Δέδες, εξασφάλισε η Δημοτική Αρχή Βιάννου και αφορά την ασφαλτόστρωση της αγροτικής οδού από την Τοπική Κοινότητα Πεύκου έως την περιοχή Κόρνιας.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αποσκοπεί στην βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας, και στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των αγροτών που δραστηριοποιούνται στην εξυπηρετούμενη περιοχή. Με την συγκεκριμένη παρέμβαση ολοκληρώνεται ο κάθετος οδικός άξονας Πεύκος Κόρνιας Κοκολαράς Λατόμια, αφού έχει ήδη ασφαλτοστρωθεί το νότιο μέρος σε μήκος 3,5 χιλιομέτρων, καθώς συνδέεται πλέον με την υφιστάμενη παραλιακή δημοτική οδό. Η μελέτη είναι ήδη έτοιμη από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου και η δημοπράτηση του έργου αναμένεται αρχές του 2019.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Βιάννου, κ. Παύλος Μπαριτάκης ανέφερε:

«Με στοχευμένες παρεμβάσεις, με διεκδίκηση και ώριμες μελέτες καθημερινά εντάσσουμε νέα έργα με εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις στον Δήμο μας. Έργα που βελτιώνουν την οδική ασφάλεια, τις υποδομές του Δήμου και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς στους δημότες μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Βουλευτή Ηρακλείου κ. Σωκράτη Βαρδάκη που για μια ακόμα φορά βρέθηκε συμπαραστάτης στο αίτημα του Δήμου Βιάννου υποστηρίζοντας τη σχετική πρόταση, τον Υπουργό Υποδομών κ. Χρήστο Σπίρτζη, τον Γεν. Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Δέδε, όπως επίσης και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βιάννου».

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA