Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Αθλητικό υλικό στις σχολικές μονάδες του Δήμου Βιάννου
Αθλητικό υλικό στις σχολικές μονάδες του Δήμου Βιάννου PDF Print
Άνω Βιάννος 18/12/2018

Αθλητικό υλικό στις σχολικές μονάδες του Δήμου Βιάννου

Αθλητικό εξοπλισμό και πιο συγκεκριμένα μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, χάντμπολ και βόλεϊ, αθλητικά στρώματα, ρακέτες, στεφάνια επίπεδα, κώνοι, πιατάκια οριοθέτησης, κορδέλες ρυθμικής, σχοινάκια, ταμπλό μπάσκετ κ.α. παραδόθηκε στου διευθυντές των σχολικών μονάδων του Δήμου Βιάννου.

Για τον σκοπό αυτό είχε ζητηθεί από τον Δήμο να καταγραφούν οι ελλείψεις από του διευθυντές όλων των σχολείων οι οποίοι και ανταποκρίθηκαν άμεσα. Έτσι από σήμερα οι σχολικές μονάδες έχουν εφοδιαστεί με το απαραίτητο αθλητικό υλικό που καλύπτει τις αθλητικές δραστηριότητες των μαθητών.

Ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης δήλωσε: «Ο Δήμος Βιάννου, αφού κατέγραψε τις ανάγκες σε αθλητικό υλικό όλων των σχολείων, στη συνέχεια προχώρησε στην προμήθεια του καλύπτοντας όλες τις ανάγκες, όπως ζητήθηκαν από τους διευθυντές των σχολείων. Η χρηματοδότηση έγινε αποκλειστικά από ίδια έσοδα του Δήμου, στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε να μην λείψει οτιδήποτε από τις καθημερινές δραστηριότητες των παιδιών μας. Είναι το ελάχιστο που οφείλουμε μαζί με μια άλλη σειρά δράσεων συντηρήσεων και αναβάθμισης των σχολικών μονάδων που ήδη υλοποιούμε».

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA