Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements «Υπογραφή Συμβάσεων Χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα Clld/Leader της Αναπτυξιακής Ηρακλείου με τον Δήμο Βιάννου»
«Υπογραφή Συμβάσεων Χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα Clld/Leader της Αναπτυξιακής Ηρακλείου με τον Δήμο Βιάννου» PDF Print

Υπογράφτηκαν σήμερα στα γραφεία της Αναπτυξιακής Ηρακλείου στις Αρχάνες οι συμβάσεις χρηματοδότησης από το πρόγραμμα leader των έργων των οποίων έχουν εγκριθεί οι σχετικές προτάσεις του Δήμου Βιάννου. Η υπογραφή των συμβάσεων έγινε από τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Ηρακλείου Δήμαρχο Αρχανών Αστερουσίων κο Μανόλη Κοκοσάλη και του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη.

Συγκεκριμένα από μέτρο 19 Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία των Τοπικών Κοινοτήτων χρηματοδοτούνται οι παρακάτω προτάσεις του Δήμου Βιάννου.

  1. Βελτίωση οδών εντός του Οικισμού Άρβης της Τοπικής Κοινότητας Αμιρών με εγκεκριμένο προϋπολογισμό 327.500,00€.
  2. Ανάπλαση τμήματος οικισμών Συκολόγου και Κάτω Βιάννου με εγκεκριμένο προϋπολογισμό 436.000,00 €.
  3. Ανάπλαση τμήματος Οικισμού Εμπάρου με εγκεκριμένο προϋπολογισμό 225.000,00 €.

Σε σχετική του δήλωση ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ηρακλείου κος Μανόλης Κοκοσάλης τόνισε:

Σήμερα με την υπογραφή των συμβάσεων ο Δήμος Βιάννος χρηματοδοτείται συνολικά με το ποσό των 988.500,00 ευρώ ανταποκρινόμενος με ώριμες και εξειδικευμένες μελέτες στην πρόσκληση του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης Leader. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς μέσω των χρηματοδοτήσεων αυτών να γίνει η απορρόφηση στο σύνολο των εγκεκριμένων πιστώσεων που έχουμε να διαχειριστούμε ως Αναπτυξιακή για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Συγχαρητήρια στον Δήμο Βιάννου, στον συνάδελφο Δήμαρχο Παύλο Μπαριτάκη, και στην τεχνική του υπηρεσία για την πληρότητα των προτάσεων που υποβλήθηκαν.

Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά:

Άλλη μια επιβράβευση στης σωστής και συστηματικής δουλειάς που κάναμε στον Δήμο Βιάννου γίνεται σήμερα με την χρηματοδότηση των προτάσεων μας μέσα από το πρόγραμμα Leader. Παραδίδουμε στην νέα Δημοτική Αρχή έτοιμα χρηματοδοτημένα έργα για υλοποίηση. Θεωρώ ότι ένας ακόμη σημαντικός στόχος επιτεύχθηκε και οφείλω να ευχαριστήσω του συνεργάτες μου και την τεχνική υπηρεσία για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Άλλωστε κριτήριο αποτελούσε όλα αυτά τα χρόνια η αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτικού προγράμματος προς όφελος των Δημοτών μας.

 

ypografi-symvaseon-chrimatodotisis-apo-programma-clld-leader-anaptyxiakis-irakleiou-me-dimo-viannou.jpg

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA