Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Ευχαριστήριο του Δημάρχου Βιάννου για την Κατάσβεση της Πυρκαγιάς στην Περιοχή Αφρατίου- Εμπάρου
Ευχαριστήριο του Δημάρχου Βιάννου για την Κατάσβεση της Πυρκαγιάς στην Περιοχή Αφρατίου- Εμπάρου PDF Print

 

Ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Σταυρακάκης Μηνάς μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα Κυριακή 30/8/2020 σε αγροτική περιοχή της Εμπάρου κ΄Αφρατίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Θέλω να απευθύνω τις θερμές ευχαριστίες μου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή της για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο αποτρέποντας έτσι την επέκτασή της σε άλλες περιοχές του Δήμου μας.

Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Κρήτης και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, την Πολιτική προστασία του Δήμου Βιάννου, τους ιδιοκτήτες Τρακτέρ και τους δημότες που συνέβαλλαν στην κατάσβεση της φωτιάς.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον γειτονικό Δήμο Μινώα Πεδιάδας για την βοήθεια του.

Επισημαίνεται ότι ο Δήμος Βιάννου έχει ήδη αναλάβει την πρωτοβουλία για την δρομολόγηση των διαδικασιών αποτίμησης των ζημιών και θα πρωτοστατήσει στην διεκδίκηση των σχετικών αποζημιώσεων με την συνεργασία των αρμοδίων υπηρεσιών, σύμφωνα με το ισχύον Νομικό πλαίσιο.

Τέλος δηλώνουμε ότι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της αντιμετώπισης πυρκαγιών αφορά αποκλειστικά την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ό ρόλος του Δήμου είναι επικουρικός και ακολουθεί τις αποφάσεις των καθ΄ ύλην αρμοδίων Υπηρεσιών.

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA