Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Έκκληση προς τους δημότες για λελογισμένη χρήση νερού
Έκκληση προς τους δημότες για λελογισμένη χρήση νερού PDF Print

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Στα πλαίσια της προσπάθειας εξοικονόμησης υδατικών πόρων, εν μέσω θερινής περιόδου, ο Δήμος Βιάννου καλεί τους κατοίκους όλων των οικισμών να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην κατανάλωση νερού, ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα υδροδότησης λόγω των αυξημένων αναγκών κατά τους θερινούς μήνες.

Ο Δήμος Βιάννου προσπαθεί να εξασφαλίσει τις απαιτούμενες ποσότητες νερού για την κάλυψη των αναγκών των δημοτών, με την προϋπόθεση ότι θα γίνεται λελογισμένη χρήση αυτών από τους δημότες.

Το νερό του δικτύου ύδρευσης πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για πόσιμο και για οικιακές χρήσεις και όχι για αρδευτικές χρήσεις, οι οποίες αυξάνουν υπέρμετρα τη ζήτηση σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες των οικισμών.

Για την αλόγιστη χρήση, την σπατάλη και πολύ περισσότερο για την κλοπή του Νερού, προβλέπονται κυρώσεις για τους παραβάτες από τον Νόμο και τον Κανονισμό Ύδρευσης- Άρδευσης του Δήμου.

Από το δίκτυο της Ύδρευσης δεν επιτρέπεται το πότισμα κήπων, το πλύσιμο των αυτοκινήτων, των αυλών και των εξωτερικών χώρων των σπιτιών, των δρόμων.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος καλεί τους δημότες να συνεργαστούν και να βοηθήσουν σημαντικά στην εξοικονόμηση του πολύτιμου αγαθού, του νερού.

Η ορθολογική διαχείριση των υδατικών πόρων είναι υπόθεση όλων μας.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA