Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Δελτίο Τύπου - Ευχαριστήριο
Δελτίο Τύπου - Ευχαριστήριο PDF Print
Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης είχε συνάντηση στα γραφεία της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, με την Διοικήτρια κα Λένα Μπορπουδάκη και τους συνεργάτες της.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκε κυρίως το θέμα της λειτουργίας του Περιφερειακού Ιατρείου στον Κερατόκαμπο του Δήμου Βιάννου, καθώς και άλλα θέματα που αφορούν την λειτουργία των μονάδων πρωτοβάθμιας υγείας της περιοχής, με στόχο την αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών στους Δημοτές του Δήμου Βιάννου, με ιδιαίτερη έμφαση στην αναγκαιότητα του εμβολιασμού έναντι της νόσου covid-19.

Στη συνάντηση εκ μέρους του Δήμου Βιάννου, παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Παπαδήμας, η Δημοτική σύμβουλος κ. Εύη Γαρεδάκη και ο μηχανικός του Δήμου.

Κατά την σύσκεψη υπήρξε η πολύ σημαντική δέσμευση εκ μέρους της κ. Διοικήτριας, ότι η χρηματοδότηση του έργου για το Ιατρείο Κερατοκάμπου, θα προχωρήσει με δαπάνη της ΔΥΠΕ Κρήτης, και όχι μέσω ΕΣΠΑ, για να μην υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση. Στόχος είναι η ανέγερση και λειτουργία ενός σύγχρονου περιφερειακού ιατρείου, που να μπορεί να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής και ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες.

Μετά την ευχάριστη αυτή εξέλιξη, ο Δήμαρχος και η Δημοτική αρχή του Δήμου Βιάννου, θεωρούν υποχρέωσή τους να ευχαριστήσουν την Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, κα. Μπορμπουδάκη Λένα την Τεχνική υπηρεσία και τους συνεργάτες της, για την ανταπόκρισή τους στην επίλυση του αιτήματος,για την όσο το δυνατόν ταχύτερη λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Κερατοκάμπου.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Δημοτική μας Σύμβουλο κ. Γαρεδάκη Εύη για την πολύτιμη βοήθεια της καθώς και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA