Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Πρόσκληση στην Νεολαία του Δήμου Βιάννου
Πρόσκληση στην Νεολαία του Δήμου Βιάννου PDF Print

Ο Δήμος Βιάννου συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Η νεολαία διαμορφώνει το μέλλον - Διεθνής ανταλλαγή νέων σε χώρους μνήμης στην Ευρώπη».
Στα πλαίσια του Προγράμματος δέκα (10) νέοι του Δήμου Βιάννου από 18 έως 25 ετών μπορούν να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ σε ένα εβδομαδιαίο ταξίδι στη Γερμανία που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Γενεών, Οικογενείας, Γυναικών και Ενσωμάτωσης του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και την Περιφερειακή Ένωση της Ρηνανίας (LVR).

Στόχος του Προγράμματος είναι να δοθεί η δυνατότητα στους νέους μέσα από τις διεθνείς συναντήσεις, να κατανοήσουν ότι η διαμόρφωση του μέλλοντος τους είναι κοινό μέλημα της γενιάς τους, ότι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για το μέλλον τους, αντιμετωπίζοντας από κοινού την ιστορία ,να ανταλλάξουν ιδέες και αξίες και να εκτιμήσουν ο ένας τον άλλον, να δουν τη διαφορετικότητα ως ευκαιρία, να διασκεδάσουν μαζί και να δημιουργήσουν φιλίες.

Να μάθουν άλλες γλώσσες και κουλτούρες, να συμπεριφέρονται καλύτερα στους ξένους, να διδαχθούν τον σεβασμό, την ενσυναίσθηση και την ανοχή.

Η δράση περιλαμβάνει πέραν των άλλων και επισκέψεις των νέων σε διάφορες τοποθεσίες στη Ρηνανία και στην Ευρώπη όπου διαπράχθηκαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από τους εθνικοσοσιαλιστές, σε τόπους μνήμης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Για πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής καλέστε στο Δήμο Βιάννου τηλ. 28953-40110-113 ή στο 6995707821

 

Σχετικά αρχεία

Ανακοίνωση - Αρχείο pdf (395 KB)

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA