Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Συνάντηση Μπαριτάκη - Αρναουτάκη για τα Έργα στο Δήμο Βιάννου και τη Χρηματοδότηση τους
Συνάντηση Μπαριτάκη - Αρναουτάκη για τα Έργα στο Δήμο Βιάννου και τη Χρηματοδότηση τους PDF Print

arnaoutakis_-_mparitakis.jpg






















Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, είχε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, τέθηκαν επί τάπητος μια σειρά από μεγάλα ζητήματα που αφορούν το Δήμο Βιάννου και κυρίως το ζήτημα των χρηματοδοτήσεων των έργων που θα δρομολογηθούν ή που πρέπει να δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα, μέσω του ΕΣΠΑ, του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης και των άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων της περιόδου 2023-2029.

Αυτό που επισημάνθηκε τόσο από τον κ. Μπαριτάκη, όσο και από τον κ. Αρναουτάκη, είναι πως η συνεργασία τους, που είναι ουσιαστική και εποικοδομητική από την περίοδο που ήταν Δήμαρχος Βιάννου ο κ. Μπαριτάκης -κατά την πρώτη του θητεία- ως σήμερα, συνεχίζεται, παραμένοντας στα ίδια επίπεδα.

«Η καλή συνεργασία που έχουμε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, αποτελεί το εχέγγυο, πως ο στόχος για την υλοποίηση των έργων που πρέπει να «τρέξουν» το επόμενο διάστημα στο Δήμο Βιάννου θα επιτευχθεί, με πρωτοβουλίες και τις απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση των απαιτούμενων χρηματοδοτήσεων.

Ο κ. Αρναουτάκης και η Περιφέρεια Κρήτης είναι αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή για τη στήριξη του Δήμου Βιάννου και των δημοτών», ανέφερε μετά τη συνάντηση ο κ. Μπαριτάκης.

 

 

Σχετικά αρχεία

Δελτίο Τύπου - Αρχείο pdf (276 KB)

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA