Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Πρόσκληση γυναικών στο πλαίσιο του προγράμματος προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του τράχηλου της μήτρας
Πρόσκληση γυναικών στο πλαίσιο του προγράμματος προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του τράχηλου της μήτρας PDF Print

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Πρόσκληση γυναικών στο πλαίσιο του προγράμματος προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του τράχηλου της μήτρας»

Ο Δήμος Βιάννου ενημερώνει ότι στο Κ.Υ. Άνω Βιάννου συνεχίζεται η υλοποίηση της πρώτης φάσης του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου για τον καρκίνο του τράχηλου της μήτρας που αφορά όλες τις γυναίκες του Δήμου ηλικίας 25 έως 65 ετών. Στο πρόγραμμα προβλέπεται η εξέταση των γυναικών με τη δοκιμασία test Παπανικολάου, βάση του οποίου ανιχνεύονται κυτταρικές αλλοιώσεις οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Όλα τα αποτέλεσμα των εξετάσεων συμπεριλαμβανόμενων και εκείνων με φυσιολογικά ευρήματα, θα αρχειοθετηθούν στο Εθνικό Αρχείο Νεοπλασιών κατόπιν σχετικής εγκρίσεως της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Καλούνται λοιπόν οι γυναίκες ηλικίας 25 έως 65 ετών οι οποίες δεν έχουν πραγματοποιήσει την παραπάνω εξέταση να επικοινωνήσουν άμεσα με το Κ.Υ. Άνω Βιάννου στο τηλέφωνο 28953 40000 προκειμένου να κλείσουν ραντεβού για την πραγματοποίηση της.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA