Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Επίσκεψη Γιατρών του Κόσμου στον Δήμο Βιάννου
Επίσκεψη Γιατρών του Κόσμου στον Δήμο Βιάννου PDF Print

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Τηλέφωνο 2895340177
Fax 2895022860
Email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Άνω Βιάννος 30-04-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις από την ομάδα των Γιατρών του Κόσμου που επισκέφτηκαν τον Δήμο Βιάννου το διήμερο 28 και 29 Απριλίου 2014. Συγκεκριμένα εξετάστηκαν 65 Δημότες για οφθαλμολογικά προβλήματα, 50 Δημότες για ορθοπεδικά, 40 Δημότες για γυναικολογικά και 30 παιδιατρικά περιστατικά. Οι γιατροί εκτός από τον πλήρη ιατρικό έλεγχο που ανά ειδικότητα προσέφεραν σε ανασφάλιστους και οικονομικά αδύναμους πολίτες δωρεάν παιδιατρικά εμβόλια και γυαλιά οράσεως. Διενεργήθηκαν επίσης 25 test pap με υπερηχογραφικό απεικονιστικό γυναικολογικό έλεγχο.

Την ομάδα των Γιατρών του Κόσμου αποτελούσαν οι κ. Βασιλαράς Ηλίας οφθαλμίατρος, o κ. Πλατιάς Ευάγγελος ορθοπεδικός, η κ. Βουλγαράκη Λίνα γυναικολόγος και o κ. Χατζιπρίμος Σωτήρης παιδίατρος καθώς και η κ. Λαφία Άντζελα μαία, η κ. Σαμαρά Γεωργία νοσηλεύτρια, η κ. Τρίβλη Αλεξάνδρα ειδικευόμενη οφθαλμίατρος, και κ. Φουντούκος Γεώργιος Διοικητικός. Τον συντονισμό της ομάδας είχε ο κ. Θεοκλής Πιέρος.

Ο Δήμαρχος Βιάννου ευχαρίστησε την ομάδα των Γιατρών του Κόσμου για τις πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες που πρόσφεραν στους πολίτες της Βιάννου καθώς και την Διεύθυνση το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Βιάννου, και τα στελέχη του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Βιάννου για τον άψογο συντονισμό για την βοήθεια τους προκείμενου να ολοκληρωθεί σωστά και με τάξη η όλη διαδικασία.

 

Επίσκεψη Γιατρών του Κόσμου

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA