Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Επίσκεψη του νέου Διοικητή των Λιμενικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης Αρχιπλοίαρχου κου Γιώργου Σεφεριάδη
Επίσκεψη του νέου Διοικητή των Λιμενικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης Αρχιπλοίαρχου κου Γιώργου Σεφεριάδη PDF Print

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Πληροφορίες : Ζ. Θεοδοσάκη

Τηλέφωνο 2895340177
Fax 2895022860
Email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Άνω Βιάννος 05-06-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Βιάννου κ.Παύλο Μπαριτάκη πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής των Λιμενικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης Αρχιπλοίαρχος κος Γιώργος Σεφεριάδης συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Λιμενικού Σταθμού Καστρίου Αρχικελευστή Λ/Σ Μιχαήλ Μηλάκη και τον Πλωτάρχη Λ/Σ Γιώργο Δραμητινό.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Σεφεριάδη με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων ευχόμενος κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του. Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια της ακτογραμμής κατά μήκος των παραλιών του Δήμου , και ειδικότερα το σημαντικό θέμα της διάβρωσης των ακτών ανατολικά των λιμενικών καταφυγίων Καστρίου και Άρβης . Μάλιστα τον ενημέρωσε ότι ο Δήμος ολοκληρώνει την μελέτη για την αποκατάσταση της παραλίας Καστρίου Κερατόκαμπου και ζήτησε την συνδρομή των υπηρεσιών του Λ/Σ για την αντιμετώπισης των προβλημάτων που δημιουργούνται στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου λόγου των διαβρώσεων μέχρι την εφαρμογή της μελέτης.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο νέος Διοικητής συμφώνησαν να διατηρούν στενή συνεργασία σε όλα τα θέματα που ανακύπτουν και άπτονται των αρμοδιοτήτων τους ενώ εξέφρασαν την βεβαιότητα της άριστης συνεργασίας μεταξύ τους.


060614_limeniko1.jpg

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA