Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Υπογραφή Σύμβασης για το έργο Βελτίωση Δημοτικής οδοποιίας Δήμου Βιάννου: Ασφαλτόστρωση – βελτίωση δρόμου από επαρχιακή οδό 33 έως οικισμό Κάτω Σύμης
Υπογραφή Σύμβασης για το έργο Βελτίωση Δημοτικής οδοποιίας Δήμου Βιάννου: Ασφαλτόστρωση – βελτίωση δρόμου από επαρχιακή οδό 33 έως οικισμό Κάτω Σύμης PDF Print

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Άνω Βιάννος 30-07-2014

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Υπογραφή Σύμβασης για το έργο Βελτίωση Δημοτικής οδοποιίας Δήμου Βιάννου: Ασφαλτόστρωση - βελτίωση δρόμου από επαρχιακή οδό 33 έως οικισμό Κάτω Σύμης»

Ξεκινά το έργο ασφαλτόστρωση της δημοτικής οδού που συνδέει τον οικισμό Κάτω Σύμης με την επαρχιακή οδό Ηράκλειο Βιάννος Ιεράπετρα μετά τον οικισμό του Πεύκου με προϋπολογισμό 142.000,00 €, τη σύμβαση υλοποίησης του οποίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Παρόντες κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν οι Αντιδήμαρχοι Νικήτας Γιαμαλάκης και Μανόλης Αγαπουλάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μανόλης Ζερβουδάκης ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Σύμης Χαράλαμπος Καρπαθάκης, και ο επιβλέπων μηχανικός Γιώργος Παπαμαστοράκης.

Με το συγκεκριμένο έργο ο Δήμος θα προχωρήσει στην ασφαλτόστρωση του υπολοίπου τμήματος της οδού, που συνδέει τον οικισμό Κάτω Σύμης του Δήμου Βιάννου, με την Επαρχιακή οδό 33. Ο παραπάνω δρόμος έχει συνολικό μήκος 1.070,00 μ.μ.

Έχει γίνει η βελτίωση και διαπλάτυνση του οδοστρώματος, με την κατασκευή των κατάλληλων τεχνικών έργων, σε όλο το μήκος του δρόμου, η βάση και η υπόβαση και τριγωνική τάφρος σε μήκος 410,00 μ.μ. καθώς και η ασφαλτόστρωση τμήματος από την χιλιομετρική απόσταση 0,00 έως και την χιλιομετρική απόσταση 0,32.

Ο Δήμαρχος Βιάννου σε δήλωση του ανάφερε:

Με την υπογραφή της σύμβασης προχωρούμε στην ασφαλτόστρωση του υπόλοιπου τμήματος της νέας δημοτικής οδού που συνδέει την Κάτω Σύμη με το κεντρικό επαρχιακό δίκτυο. Η παρέμβαση αυτή θα συμβάλει σημαντικά στη προσβασιμότητα του οικισμού Κάτω Σύμης, καθώς και στην ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την ουσιαστική στήριξη και συμβολή του στην υλοποίηση της κατασκευής του παραπάνω δρόμου και για την άριστη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με τον Δήμο μας.

Το έργο «Ασφαλτόστρωση - βελτίωση δρόμου από επαρχιακή οδό 33 έως οικισμό Κάτω Σύμης χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης με ΚΑ 2013ΕΠ00200014.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA