Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Συνάντηση με τον νέο Διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης
Συνάντηση με τον νέο Διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης PDF Print

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Πληρ. Θεοδοσάκη Ζαχαρένια
Τηλ 2895340177- Φαξ 2895022860
Κινητό: 6944361368
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Άνω Βιάννος 30-05-2015

Συνάντηση με τον νέο Διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, κ. Νίκο Ηγουμενίδη, είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης.Στην συνάντηση έλαβαν μέρος οι Αντιδήμαρχοι Νικήτας Γιαμαλάκης και Γιώργος Ψυλλάκης, καθώς και ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Αλέξανδρος Γρυλιωνάκης.

Στόχος της συνάντησης ήταν να υπάρξει ενημέρωση της νέας διοίκησης της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης για τα θέματα, που αφορούν την στελέχωση και τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Άνω Βιάννου, καθώς και των Περιφερειακών Ιατρείων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον Βιαννίτη Διοικητή της 7ης ΔΥΠΕ κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του, αφού ο τομέας της υγείας έχει πολλαπλά προβλήματα που απαιτούν λύσεις, τονίζοντας ότι ο Νίκος Ηγουμενίδης είναι γνώστης όλων αυτών, ενώ έχει την δυνατότητα και τις ικανότητες που απαιτούν οι σημερινές συνθήκες να προσφέρει στο τομέα της Υγείας.

Στην συνεχεία έθεσε τα προβλήματα της Πρωτοβάθμιας Υγείας που αφορούν τον Δήμο και σχετίζονται με την στελέχωση του Κέντρου Υγείας και των Περιφερειακών Ιατρείων, και την κάλυψη του ασθενοφόρου με πληρώματα σε όλο το εικοσιτετράωρο. Επικαιροποιήθηκε το θέμα που αφορά την κατασκευή των δύο νέων περιφερειακών ιατρείων, της Ψαρής Φοράδας και του Πεύκου για τα όποια έχει ήδη βρεθεί ο χώρος για την ανέγερση τους, με στόχο την ένταξη τους στο νέο ΕΣΠΑ όταν ανοίξουν οι σχετικές προσκλήσεις.

Ο κ. Νίκος Ηγουμενίδης από την πλευρά του δήλωσε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την τοποθέτηση ιατρικού και λοιπού προσωπικού που απαιτείται για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας στο Δήμο, καθώς και για την περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών με στόχο την αναβάθμιση και τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας. Συγκεκριμένα θα υπάρχει συνεργασία με τις κοινωνικές δομές του Δήμου προκειμένου να προσφέρονται ιατρικές υπηρεσίες σε απομακρυσμένους οικισμούς, ενώ θα γίνεται μεταφορά των δημοτών προς το Κ.Υ σε καθορισμένες μέρες, που θα γίνεται ιατρείο από γιατρούς ειδικοτήτων όπως πνευμονολόγος καρδιολόγος κλπ.

Στη συνέχεια ο κ. Νίκος Ηγουμενίδης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Βιάννου, όπου συζήτησε επιτόπου με τους γιατρούς και το προσωπικό για τα θέματα που τους απασχολούν.

 

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA