Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Εκδηλώσεις Αγιασμός των Υδάτων στον Δήμο Βιάννου
Αγιασμός των Υδάτων στον Δήμο Βιάννου PDF Print

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Τηλ 2895340177

Φαξ 2895340158

Άνω Βιάννος 06-1-2018

Δελτίο τύπου

Αγιασμός των υδάτων στον Δήμο Βιάννου

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, με την παρουσία εκατοντάδων πιστών και με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκαν σήμερα τα Θεοφάνεια στον Δήμο Βιάννου.  Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε ο Αγιασμός των υδάτων σε όλες τις παραλίες και τα Λιμάνια του Δήμου. Έτσι κατά σειρά τελέσθηκαν αγιασμοί των υδάτων στην παραλία του Κερατόκαμπου, στο Λιμάνι της Άρβης στις παραλίες της Ψαρής Φοράδαςκαι των Τερτσών, ενώ ολοκληρώθηκαν στο Λιμάνι του Καστρίου, όπου τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέας.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο ΔήμαρχοςΒιαννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Σωκράτης Βαρδάκης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και των φορέων της περιοχής.
Μετά το πέρας του Αγιασμού οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι των κατά τόπους περιοχών, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και προσέφεραν κέρασμα σε όλους όσους παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις για τον αγιασμό των υδάτων.  


 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA