Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Εκδηλώσεις Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο ΚΑΠΗ του Δήμου Βιάννου
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο ΚΑΠΗ του Δήμου Βιάννου PDF Print

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Άνω Βιάννος 02-02-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Δήμου Βιάννου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι ηλικιωμένοι μέλη του ΚΑΠΗ, ενώ παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, οι Αντιδήμαρχοι Νικήτας Γιαμαλάκης και Μανώλης Αγαπουλάκης, καθώς και η Διευθύντρια των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου κα Μαρίνα Καμπιτάκη. Την πίτα ευλόγησαν οι ιερείς της Άνω Βιάννου.
Ο Δήμαρχος κ .Παύλος Μπαριτάκης αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους και στις οικογένειες τους, είπε χαρακτηριστικά ότι «ξανανιώνω κάθε φορά που βρίσκομαι δίπλα σας», ενώ όπως ανέφερε η Τρίτη ηλικία είναι αυτή που έζησε στα δύσκολα χρόνια της μεταπολεμικής περιόδου, εργάστηκε κάτω από σκληρές συνθήκες για να επιβιώσει αλλά και να αναθρέψει την οικογένειά της. Γι' αυτό και όλοι δικαιούνται να χαρούν την ηλικία τους όσο γίνεται περισσότερο, περνώντας ευχάριστα και δημιουργικά με τις υπηρεσίες που μπορεί να παρέχει ο Δήμος. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το προσωπικό του ΚΑΠΗ καθώς και τα στελέχη του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι που στεγάζονται στον ίδιο χώρο και καθημερινά φροντίζουν για όλους και όλες που το έχουν ανάγκη και ειδικότερα σε υπηρεσίες υγείας.

 

 


 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA