Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνάντηση του Δημάρχου Βιάννου με το Βουλευτή Ηρακλείου κο. Αυγενάκη Λευτέρη
Συνάντηση του Δημάρχου Βιάννου με το Βουλευτή Ηρακλείου κο. Αυγενάκη Λευτέρη PDF Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
Γραφείο Δημάρχου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνάντηση του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη με τον Βουλευτή Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας κο. Αυγενάκη Λευτέρη.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βιάννου έγινε με την παρουσία του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κου Μηνά Σταυρακάκη, και Δημοτικών Συμβούλων, ενώ ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τα προβλήματα αλλά και τις προτεραιότητες που έχει η Δημοτική Αρχή για τον Δήμο Βιάννου.

Η ενημέρωση αφορούσε τον προγραμματισμό του Δήμου για την τρέχουσα περίοδο όπως η υποβολή προτάσεων για τα ΟΠΑΑΧ, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, και την έλλειψη χρηματοδοτήσεων από την Πολιτεία, θέματα όπως η μεταφορά των μαθητών που πλέον αναλαμβάνει ο Δήμος, την απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου για τον αποχαρακτηρισμό της λατομικής περιοχής που είναι και ζήτημα ζωής για τους κατοίκους της Βιάννου, και γενικότερα προβλήματα που έχουν να κάνουν με της εφαρμογή του Ν3852/2010.

Επίσης ενημερώθηκε για τα αναπτυξιακά έργα που έχει ανάγκη ο τόπος όπως η ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου, το φράγματα Αμιρών Αγίου Βασιλείου και Καλαμίου, το ενιαίο αρδευτικό της Εμπάρου, οι αντικαταστάσεις των δικτύων ύδρευσης, οι κατασκευές αποχετεύσεων στα χωριά και η λειτουργία βιολογικών καθαρισμών.

Ο κος Αυγενάκης εξέφρασε την αγάπη του για τον τόπο, δήλωσε ότι είναι στην διάθεση της Δημοτικής Αρχής και θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την εξεύρεση λύσεων στα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα που έχει ο Δήμος Βιάννου.

 

Συνάντηση του Δημάρχου Βιάννου με το Βουλευτή Ηρακλείου κο. Αυγενάκη Λευτέρη

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA