Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Παραχώρηση ενός απορριμματοφόρου δωρεά Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου
Παραχώρηση ενός απορριμματοφόρου δωρεά Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Τηλέφωνο 2895340177
Fax 2895022860
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Άνω Βιάννος 12-11-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παραλαβή ενός απορριμματοφόρου δωρεά Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου στον Δήμο Βιάννου.

Ένα σύγχρονο απορριμματοφόρο νέας τεχνολογίας χωρητικότητας 22 κυβικών μέτρων απορριμμάτων, παρέλαβε σήμερα ο Δήμος Βιάννου. Το απορριμματοφόρο είναι δωρεά του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, οι όποιοι άμεσα ανταποκρίθηκαν και ικανοποίησαν το αίτημα του Δήμου Βιάννου.

Σήμερα με την παρουσία συνεργάτη από το γραφείο του Θόδωρου Αγγελόπουλου έγινε η παράδοση του απορριμματοφόρου στο Δήμο.

Ο Δήμαρχος Βιάννου σε δήλωση του ανέφερε: «Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και όλων των πολιτών του Δήμου μας ευχαριστούμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας το Θόδωρο και την Γιάννα Αγγελοπούλου που έκαναν πράξη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα το αίτημα μάς για την δωρεά του απορριμματοφόρου στον Δήμο. Ενέργειες όπως η σημερινή αποδεικνύουν πως σε δύσκολες για όλους μας εποχές υπάρχουν Άνθρωποι που κάνουν τη διαφορά, βοηθούν έμπρακτα και αποτελεσματικά αποτελώντας έτσι παράδειγμα προς μίμηση. Ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου έδειξαν για άλλη μια φορά την αγάπη τους προς τον τόπο μας- τον τόπο καταγωγής της Γιάννας, που ποτέ δεν ξέχασε. Το απορριμματοφόρο αυτό εντάσσεται από σήμερα στον μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου μας, είναι ένα σημαντικό εργαλείο στην υπηρεσία καθαριότητας και θα βελτιώσει σημαντικά το προσφερόμενο έργο».

Στην παραλαβή του απορριμματοφόρου παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Παύλος Μπαριτακης, εκ μέρους του Θόδωρου Αγγελόπουλου ο κος Μάνος Παδοκωσταντάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικήτας Γιαμαλάκης και Μανώλης Αγαπουλάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Εμπάρου κος Γιώργος Περογιαννάκης, και οι Διευθυντές του Δήμου Γιάννης Μεραμβελλιωτάκης και Μαρία Νεραντζάκη.


131113_arorimatoforo.jpg

Παραλαβή απορριμματοφόρου

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA